Τηλεόραση|30.12.2020 16:38

Survivor 4 spoiler: Έξαλλη η Ταραμπάνκο και ο σκληρός αγώνας επάθλου με τον Κονδυλάτο

Newsroom

Τα πράγματα δυσκολεύουν για «Διάσημους» και «Μαχητές» στις παραλίες του «Survivor 4» και ήρθε η στιγμή για την αποχώρηση ενός παίκτη μετά από τη σημερινή (30/12) ψηφοφορία. Οι «Διάσημοι» είναι εκείνοι που δυσκολεύτηκαν περισσότερο την πρώτη εβδομάδα παραμονής τους στο νησί. Η αδυναμία τους να υπερισχύσουν στα αγωνίσματα είχε ως αποτέλεσμα οι υποψήφιοι προς αποχώρηση να είναι μόνο από τη δική τους ομάδα, ενώ παραπονιούνται λόγω έλλειψης τροφής.

Μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Έλενας Λιλιοπούλου πριν λίγες ημέρες, αυτή θα είναι η πρώτη φορά που οι παίκτες θα κληθούν να ψηφίσουν για να φύγει κάποιος συμπαίκτης τους από το «Survivor 4». Αρχικά υποψήφιοι βγήκαν οι Γιώργος Κοψιδάς και Τριαντάφυλλος για να προστεθούν η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Μιχάλης Αρναούτης! Η Κάτια Ταραμπάνκο θα είναι εκείνη που θα επιλέξει τον πέμπτο; 

Στο σπόιλερ που είδαμε στην εκπομπή «LoveIt» η Κάτια Ταραμπάνκο δικαιολογεί τα ρωσικά και τις γκριμάτσες, με τα οποία αντιμετώπισε την Μαριλένα, ενώ ο Περικλής Κονδυλάτος μοιάζει έξαλλος με τα όσα είπε η ομάδα των Μαχητών στο προηγούμενο συμβούλιο. Οι «Διάσημοι» γκρινιάζουν για το ρύζι και τις ποσότητες του φαγητού. O Chris Σταμούλης και Περικλής Κονδυλάτος θα δώσουν έναν συγκλονιστικό αγώνα για το έπαθλο.

Στο σημερινό τρέιλερ βλέπουμε ότι το κλίμα αρχίζει να χαλάει και στην ομάδα των «Μαχητών» με τον Γιώργο Ασημακόπουλο - μεταξύ άλλων - να «επιτίθεται» στη Μαριπόζα που κοιμάται συνεχώς! Το Survivor 4 θέλει πάθος και στο τρέιλερ βλέπουμε την Κάτια Ταραμπάνκο να «τα δίνει» όλα αλλά και να κλαίει στον στίβο μάχης. Κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει πώς θα εξελιχθεί το αποψινό Συμβούλιο αφού όλα μπορούν να ανατραπούν.  Στο αγώνισμα επάθλου οι παίκτες θα κερδίσουν κάτι που όλοι έχουν πολλή ανάγκη. 

Κάτια ΤαραμπάνκοΣΚΑΪSurvivorΠερικλής ΚονδυλάτοςSurvivor 4