Τηλεόραση|30.12.2020 17:52

Περικλής Κονδυλάτος: Όσα πρέπει να ξέρεις για τον σχεδιαστή κοσμημάτων του Survivor 4

Newsroom

Ήδη αρχίζει να ξεχωρίζει ανάμεσα στους «Διάσημους» του «Survivor 4», ο σχεδιαστής κοσμημάτων Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος στο επεισόδιο της Τετάρτης 30/12 αντιμετωπίζει τον Chris Σταμούλη σε έναν συγκλονιστικό αγώνα για το έπαθλο, λίγο πριν την αποχώρηση που θα ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός στο συμβούλιο του νησιού.  

Διαβάστε ακόμα: Survivor 4 - Γιώργος Ασημακόπουλος: Ο παίκτης που πρόλαβε να ξεχωρίσει

Ο Περικλής Κονδυλάτος είναι 41 ετών και είναι σχεδιαστής κοσμημάτων και αγαπά τα τατουάζ. Είναι γνωστός για τις ιδιαίτερες δημιουργίες του στον χώρο του κοσμήματος, που κατά καιρούς έχουν φορέσει αμέτρητοι σταρ, συμπεριλαμβανομένων της Lady Gaga και της Mindy Kaling, οι οποίες κόσμησαν το κεφάλι τους με τις εντυπωσιακές κορώνες του. Ό,τι κόσμημα φοράει στο Survivor είναι δικό του.

Λατρεύει τα κοσμήματα και έχει ταλέντο σε ό,τι και αν κάνει. Επιτυχημένος, ταλαντούχος και ακομπλεξάριστος. Δηλώνει αντισυμβατικός, απαιτεί σεβασμό και δεν ανέχεται την αγένεια. Στο «Survivor» έρχεται γιατί του αρέσουν οι ανατροπές και όλοι ξέρουμε ότι το «Survivor» είναι το παιχνίδι των ανατροπών.

Συχνά στα πρώτα επεισόδια τον βλέπουμε να διαμαρτύρεται για την «ακανόνιστη» συμπεριφορά των συμπαικτών του αλλά και των αντιπάλων στην κάμερα. Στόχος του; «Να συζητήσουμε σαν ώριμοι άνθρωποι και όχι σαν τρελοί, ο καθένας να ψάχνει μία καρύδα, ένα φύλλο, φύλλο από εδώ κι από εκεί».

T

Το φετινό «Survivor» έχει εμπλουτιστεί με ακόμα πιο απαιτητικές δοκιμασίες και μεγαλύτερες προκλήσεις για όλους τους παίκτες. Αλλαγές υπάρχουν και στη διαδικασία της ανάδειξης των υποψήφιων προς αποχώρηση, ενώ το σημαντικότερο ρόλο για μία ακόμα χρονιά έχει το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο με την ψήφο του θα καθορίζει ποιοι παίκτες θα παραμένουν στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην εκπομπή «Πρωινό», η Ανθή Σαλαγκούδη και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο και θα μπουν στις ομάδες των «Διάσημων» και τον «Μαχητών» αντίστοιχα έως την επόμενη βδομάδα. Οι δύο γυναίκες ταξίδεψαν με διαφορετικές πτήσεις την ίδια ημέρα και δεν συναντήθηκαν.

Παράλληλα, η παραγωγή έχει παρατηρήσει την ανισότητα μεταξύ των δύο ομάδων και έχει ήδη καταρτιστεί υπό άκρα μυστικότητα μια λίστα με τρεις άντρες σελέμπριτι που συζητούν ήδη με την Acun Medya και τον ΣΚΑΪ για να μπουν σταδιακά στο παιχνίδι τις επόμενες μέρες. Μάλιστα, ο ένας από αυτούς φημολογείται ότι είναι ο τραγουδιστής Ιάσονας Μανδηλάς.

ΣΚΑΪSurvivor 4Περικλής Κονδυλάτος