Τηλεόραση|03.01.2021 18:37

Survivor 4: Σαρώνουν στο ριάλιτι Κάτια Ταραμπάνκο και Τριαντάφυλλος

Newsroom

H πρώτη αποχώρηση μέσω ψηφοφορίας του κοινού έγινε στο «Survivor 4» το βράδυ της Τετάρτης 30/12/2020 και το πρόσωπο που άφησε το όνειρο του τερματισμού και του επάθλου ήταν ο πυγμάχος Μιχάλης Αρναούτης. Αντίθετα η Κάτια Ταραμπάνκο φαίνεται ότι είναι το πιο δημοφιλές πρόσωπο του «Survivor 4», ενώ και ο Τριαντάφυλλος  έχει κερδίσει τη συμπάθεια του κόσμου. 

Στο τρέιλερ του αποψινού (3/1) επεισοδίου του «Survivor 4» μία έκπληξη περιμένει τις ομάδες και τους τηλεθεατές. Ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει την είσοδο δύο νέων παικτριών, που θα φέρουν ανατροπές στις δοκιμασίες για το έπαθλο -  μία θα πάει με την ομάδα των «Διάσημων» και η άλλη με τους «Μαχητές».

Διαβάστε ακόμα: Survivor 4 spoiler: Αυτές είναι οι δύο νέες παίκτριες που μπαίνουν στο ριάλιτι

Σύμφωνα με τα spoiler που έχουν κυκλοφορήσει πρόκειται για το πρώην μοντέλο και δρομέα μεγάλων αποστάσεων Ασημίνα Ιγγλέζου και την δημοσιογράφο Ανθή Σαλαγκούδη. Στο σημερινό επεισόδιο οι ομάδες θα διαγωνιστούν στον στίβο για ένα έπαθλο που το χρειάζονται όλοι, ενώ στην αρχή του τρέιλερ ακούμε τον παίκτη του Survivor 4 Γιώργο Ασημακόπουλο να λέει: «Δεν υπάρχει περίπτωση να χάσω σήμερα το έπαθλο ειδικά αν είναι φαγητό». Οι σκηνές από τον σημερινό αγώνα είναι σκληρές, ενώ ακολουθεί ένα χαλαρό παιχνίδι ερωτήσεων ανάμεσα στους παίκτες που θα εκτονώσει την πίεση των αγωνισμάτων. 

T

Κάτια Ταραμπάνκο: Στο «Survivor» έρχεται για να βγει από τη ζώνη ασφαλείας της

Η Κάτια Ταραμπάνκο είναι 24 ετών και κατάγεται από την Μαριούπολη της Ουκρανίας. Λατρεύει τον αθλητισμό και τα extreme sports. Παίζει τένις, κάνει ιππασία, σκι, wakeboard και σκοποβολή. Με το μόντελινγκ ασχολείται επαγγελματικά από τα 16 της. Έχει περπατήσει στην πασαρέλα για μεγάλους σχεδιαστές ενώ έχει συμμετάσχει σε διαφημιστικές καμπάνιες σε Ελλάδα, Αίγυπτο και Ινδία.

Έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικά σίριαλ, έχει κερδίσει το Greece's Next Top Model και φέτος συμμετείχε στην εκπομπή «Θαλασσόλυκοι» του ΣΚΑΪ. Στο «Survivor» έρχεται για να βγει από τη ζώνη ασφαλείας της και φυσικά για να κερδίσει το έπαθλο… μόνη της.

Τριαντάφυλλος: Ξεγελάει τις τσουλήθρες και κλέβει την παράσταση 

Παράλληλα, ο Τριαντάφυλλος καταφέρνει να «ξεγελάσει» την παραγωγή του «Survivor», καθώς περνάει με έναν δικό του τρόπο όλα τα εμπόδια από τα αγωνίσματα. «Ο Άγιος Δομίνικος έχει τρελαθεί από τον ΤριαντάφυλλοΟ τύπος έχει εφεύρει τρόπους για να περνάει τα εμπόδια, που δεν υπάρχει καν σε manual. Οι Τούρκοι από το Survivor της Τουρκίας πηγαίνουν στο βαν της Ελλάδας, που δεν καταλαβαίνουν τη γλώσσα μας για να δουν τον Τριαντάφυλλο. Παρότι πηγαίνει αργά, τα καταφέρει με έναν τρόπο.

Εκεί που οι παίκτες θα έπρεπε να κάνουν μπλονζόν στο νερό και να «τσουλήσουν» πάνω του από μεγάλο ύψος, ο Τριαντάφυλλος περπάτησε και κέρδισε τις εντυπώσεις με το twitter να του δίνει άφεση και πολλά συγχαρητήρια! Ο Τριαντάφυλλος τραγουδάει στην παραλία και «τα δίνει όλα» στα αγωνίσματα.

T

«Ο καθένας έχει έρθει εδώ στο Survivor για έναν ιερό σκοπό. Όπως κι εγώ. Έχω έρθει για να βοηθήσω την οικογένεια και να βοηθήσω τον εαυτό μου. Χρόνια με χρόνια έχω δείξει την αξία μου στις δουλειές μου και σε αυτά κάνω και παλεύω μόνος μου. 15 χρονών έχασα τον πατέρα μου. Ήταν η πρώτη μέρα που είχε έρθει να με δει να τραγουδάω και στον γυρισμό αφού με άφησε, ξαναπήγε, γύρισε μετά με τη μητέρα μου πιο αργά και στον δρόμο σκοτώθηκε ο πατέρας μου. Από εκεί έγινα πιο δυνατός ακόμα» είπε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος και συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό του «Survivor 4».

ΣΚΑΪSurvivor 4ΤριαντάφυλλοςΚάτια ΤαραμπάνκοSurvivor