Τηλεόραση|03.01.2021 22:36

Survivor 4: Ποια είναι η νέα παίκτρια των Μαχητών, Ασημίνα Ιγγλέζου

Newsroom

Τις δύσκολες συνθήκες στο «Survivor 4» θα κληθεί να αντιμετωπίσει το πρώην μοντέλο και δρομέας μεγάλων αποστάσεων Ασημίνα Ιγγλέζου, που εντάσσεται στην ομάδα των «Μαχητών». Στο σημερινό επεισόδιο οι ομάδες θα διαγωνιστούν στον στίβο για ένα έπαθλο που το χρειάζονται όλοι, ενώ στην αρχή του τρέιλερ ακούμε τον παίκτη του Survivor 4 Γιώργο Ασημακόπουλο να λέει: «Δεν υπάρχει περίπτωση να χάσω σήμερα το έπαθλο ειδικά αν είναι φαγητό». Οι σκηνές από τον σημερινό αγώνα είναι σκληρές, ενώ οι δύο νέες παίκτριες αλλάζουν τις ισορροπίες και ανατρέπουν τα δεδομένα.

Διαβάστε τη συνέντευξη της Ασημίνας Ιγγλέζου στον δημοσιογράφο του ethnos.gr Κώστα Ασημακόπουλο:
Άθλος της Ασημίνας Ιγγλέζου: Παρά τις παραισθήσεις, τερμάτισε στον αγώνα του «666»

Η Ασημίνα Ιγγλέζου είναι μητέρα δύο παιδιών και καταφέρνει να συνδυάζει την οικογένεια, με το μόντελινγκ, την ορειβασία, τον αθλητισμό και διάφορες άλλες δραστηριότητες. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος την είχε συναντήσει και είχαν μιλήσει για όλα αυτά που έχει καταφέρει να πετύχει, έχοντας παράλληλα και δύο παιδιά. 

«Νιώθω άνεση με το σώμα μου και μου αρέσει να το δείχνω», είπε ενώ αναφέρθηκε και στο μεγαλύτερο επίτευγμά της στον αθλητισμό λέγοντας πως είναι «ο αγώνας του 2019 στις Άλπεις ο οποίος είναι 350χλμ με 27 χιλιάδες υψομετρικά, ήταν πολύ δύσκολο. Ήμουν η πρώτη Ελληνίδα που κατάφερα να τερματίσω». Επόμενος στόχος της είναι τα Ιμαλάια, αλλά φαίνεται ότι θα έχει και έναν ενδιάμεσο σταθμό ... το «Survivor 4» στον Άγιο Δομίνικο. 

Επίσης, η Ασημίνα Ιγγλέζου αποκάλυψε την ηλικία της, λέγοντας πως «…έχοντας κόρη 21 ετών δεν μπορείς να κρυφτείς. Εντάξει είμαι 40 ετών». Τέλος, στο ερώτημα για το ποιο θεωρεί το πιο δυνατό σημείο στην εμφάνιση της είπε: «Θα έλεγα το μυαλό μου, αλλά επειδή το μυαλό δεν φαίνεται θα πω το χαμόγελό μου». Πρωταθλήτρια στο ορεινό τρέξιμο και βραβευμένη ως το «καλύτερο σώμα» το 2014 σε παγκόσμιο διαγωνισμό. Πολύ ενεργή στα social media παραδέχεται ότι ο σύζυγός της δεν ζηλεύει γιατί γνωρίζει ότι χρησιμοποιεί τα Μέσα για τη δουλειά της.

T
SurvivorΚάτια ΤαραμπάνκοSurvivor 4Ασημίνα ΙγγλέζουΣΚΑΪ