Τηλεόραση|04.01.2021 17:40

Survivor 4: Αλέξης Παππάς vs Γιώργος Κοψιδάς - «Δεν είσαι κακός άνθρωπος»

Newsroom

Η πείνα, η κούραση και οι αρχηγικές τάσεις έχουν φέρει τις πρώτες διενέξεις στις ομάδες του «Survivor 4», με την πρώτη αντιπαράθεση να χαλάει το κλίμα στην ομάδα των «Διάσημων». Το πρώην μοντέλο και ηθοποιός Αλέξης Παππάς δεν έχει κρύψει τη διάθεσή του να κατευθύνει την ομάδα, ενώ ο Γιώργος Κοψιδάς έχει κρατήσει ένα πιο χαμηλό προφίλ και «μιλάει» μόνο αγωνιστικά, μέσα στον στίβο μάχης. Τους χωρίζουν περίπου 10 χρόνια, αλλά έχουν δείξει και οι δύο ότι πήγαν στον Α. Δομίνικο για να αγωνιστούν σκληρά. Η έλλειψη τροφής θα αποτελέσει πρόβλημα! 

Στις δύο παραλίες η ανάγκη για φαγητό φέρνει νέες εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες. Στην παραλία των «Διάσημων» η Ανθή Σαλαγκούδη δίνει τη μερίδα της στον Γιώργο Κοψιδά και εκείνος δεν τη μοιράζεται με την ομάδα. Το γεγονός κάνει έξαλλο τον Αλέξη Παππάπου θα βρει άλλη μία ευκαιρία να εκδηλώσει τις αρχηγικές του τάσεις στην ομάδα του - με την Κάτια Ταραμπάνκο να δείχνει τη σαφή της στήριξη στον Κοψιδά. Ταραμπάνκο-Κοψιδάς. «Δεν είσαι κακός άνθρωπος» λέει ο Παππάς στον Κοψιδά, ο οποίος διατηρεί περίφημα την ψυχραιμία του.

Αλέξης Παππάς: «Θέλω ο κόσμος να με γνωρίσει πραγματικά μεσα από το Survivor»

Ο Αλέξης Παππάς είναι 34 ετών και είναι ηθοποιός. Όταν τελείωσε το σχολείο άρχισε να δουλεύει ως ηλεκτρολόγος, ενώ αργότερα στη ζωή του προέκυψε το μόντελινγκ. Σίγουρα τότε δεν μπορούσε να φανταστεί πως λίγα χρόνια αργότερα θα μεσουρανούσε στις πασαρέλες κορυφαίων οίκων μόδας του Μιλάνου, του Παρισιού και της Νέας Υόρκης. Μέσα από το μόντελινγκ έκανε διαφημιστικά για την τηλεόραση και ήρθε σε επαφή με την κάμερα.

Παράλληλα με το μόντελινγκ στην Αμερική, σπούδασε υποκριτική, ενώ πρωταγωνίστησε και σε ταινία μικρού μήκους στη Γουατεμάλα. Στην Ελλάδα τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά «8 λέξεις» στον ΣΚΑΪ. Στο «Survivor» έρχεται γιατί θέλει ο κόσμος να γνωρίσει τον πραγματικό Αλέξη και όχι έναν ρόλο.

Γιώργος Κοψιδάς - Με την εμπειρία στο μπάσκετ πετυχαίνει τους στόχους του στίβου μάχης

Ο Γιώργος Κοψιδάς είναι 45 ετών, ηθοποιός και γεννήθηκε στην Αθήνα. Από την εφηβεία του ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το μπάσκετ παίζοντας σε διάφορες ομάδες για συνολικά 15 χρόνια. Η πρώτη του δουλειά στα 18 του χρόνια ήταν σε εταιρεία καθαρισμού στο δήμο. Στις αρχές του 2000 αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική κάνοντας διάφορα σεμινάρια ενώ αποφοίτησε από το Θέατρο των Αλλαγών. Έχει παίξει σε πολλές σειρές.

Τα τελευταία 8 χρόνια αποφάσισε να γίνει vegan για ηθικούς λόγους. Είναι ελεύθερος άνθρωπος και πολύ δίκαιος. Ακόμα και αν χρειαστεί να παίξει για έπαθλο που είναι κρέας, θα αγωνιστεί με το ίδιο πάθος για να μπορέσει να φάει η ομάδα του. Στο «Survivor» έρχεται γιατί τον ενθουσιάζει το γεγονός ότι θα είναι στην φύση και πιστεύει πως δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα στις συνθήκες διαβίωσης λόγω του τρόπου ζωής που έχει επιλέξει.

Στον Κοψιδά, που είναι vegan, ο Νίκος Μουτσινάς αφιέρωσε ένα τραγούδι στην εκπομπή του.

Αλέξης ΠαππάςSurvivor 4SurvivorΓιώργος Κοψιδάς