Τηλεόραση|07.01.2021 08:53

Survivor 4 αποχώρηση: Η Αγγελική Λάμπρη μπήκε στο παιχνίδι γιατί δεν αποδέχεται την ήττα

Newsroom

Η δεύτερη αποχώρηση του ριάλιτι επιβίωσης αποδείχθηκε μία δύσκολη υπόθεση για το «Survivor 4». Η Αγγελική Λάμπρη ήταν η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση μετά το πρώτο αγώνισμα ασυλίας, στο οποίο οι «Μαχητές» κέρδισαν με double score και πήγαν στο συμβούλιο του νησιού σαν απλοί θεατές. Η γνωστή ηθοποιός, μπαίνοντας στο ριάλιτι επιβίωσης είχε πει ότι έχει έρθει για να κερδίσει γιατί δεν αποδέχεται την ήττα.

Η Αγγελική Λάμπρη είναι 45 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Ιωάννινα. Στην Αθήνα ήρθε για να σπουδάσει υποκριτική στη σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη. Έχει συμμετάσχει σε πάρα πολλές τηλεοπτικές σειρές. Η πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση έγινε στη σειρά «Οι αγνοημένοι». Το κοινό, όμως, την αγάπησε πολύ για τον ρόλο της στο «Πάρα πέντε». Παράλληλα έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις αλλά και ταινίες. Έχει μία κόρη, την οποία έχει βαφτίσει ο Γιώργος Καπουτζίδης. Είναι άνθρωπος που μιλάει και δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αλέξης Μίχας στον αέρα του «Πρωινού» είχε αποκαλύψει ότι η Αγγελική Λάμπρη είχε το πιο υψηλό κασέ εβδομαδιαίως από τους περισσότερους συμπαίκτης της και τότε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε σχολιάσει ότι «άρα για οικονομικούς λόγους πήγε…».

Οι παίκτες που την ψήφισαν προς αποχώρηση ήταν η Κάτια, η Ελευθερία και ο Κοψιδάς, ενώ η ηθοποιός είχε αναφέρει ότι δεν εξεπλάγη με την απόφαση των συμπαικτών της. «Παρατηρώ πολύ τους ανθρώπους και λειτουργώ πάρα πολύ με το ένστικτο. Όταν ακούω τον Τριαντάφυλλο: ''Ψηφίστε Αγγέλα, είναι δυνατή, δεν μασάει'' ή όταν με πιάνει η Κάτια αργότερα και μου λέει ότι ''συγγνώμη, Αγγελική, αλλά στρατηγικά, ξέρεις, είναι θέμα στρατηγικής'', οπότε το περιμένεις» είχε αναφέρει η Αγγελική Λάμπρη σε Κονδυλάτο και Αννα - Μαρία, με τον σχεδιαστή να λέει: «Ετσι σου είπε;». «Ναι, ρε συ Περικλή» τόνισε η ηθοποιός.

SurvivorαποχώρησηSurvivor 4ΣΚΑΪΑγγελική Λάμπρη