Τηλεόραση|07.01.2021 12:55

Σπύρος Νικολαΐδης: Το νέο πρόσωπο στις «8 Λέξεις» και η πρόταση για το Bachelor

Newsroom

Ο πρώην παίκτης του «My Style Rocks», Σπύρος Νικολαΐδης μίλησε στην κάμερα του «Ευτυχείτε!» για τα νέα του σχέδια μετά το τέλος του ριάλιτι μόδας, νικήτρια του οποίου αναδείχθηκε η Αρετή Λις. Ο Σπύρος Νικολαΐδης είναι 26 ετών, μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και είναι μοντέλο, ηθοποιός και επιχειρηματίας. Έχει μια διαφημιστική εταιρία digital marketing, ενώ εδώ και λίγο καιρό έχει δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση με ρούχα και κοσμήματα. Από μικρή ηλικία, από ανέφερε και στο εισαγωγικό βίντεο του «My Style Rocks», ασχολείται με το μόντελινγκ και στα 16 του έκανε την πρώτη του επαγγελματική φωτογράφιση για μεγάλη καμπάνια εσωρούχων.

Όπως είπε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» θα είναι το νέο πρόσωπο του σίριαλ «8 Λέξεις», όπου θα παίξει έναν δικηγόρο, ενώ συζητάει για να γίνει ο Εργένης του επόμενου «The Bachelor». Ταυτόχρονα θα ανοίξει δικό του περιοδικό και σκέφτεται να συνεργαστεί για το επόμενο GNTM. 

Έχει συνεργαστεί με μεγάλους και γνωστούς σχεδιαστές μόδας σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ στον ελεύθερό του χρόνο, ασχολείται με το kick boxing. Στην κάμερα της εκπομπής είπε ότι σέβεται τον Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος τον βοηθά πολύ στα γυρίσματα των «8 Λέξεων», ενώ με εκτίμηση μίλησε o Σπύρος Νικολαΐδης και για τον Γιώργο Καράβα του GNTM. 

8 λέξειςBachelorΣπύρος ΝικολαΐδηςMy Style Rocks