Τηλεόραση|07.01.2021 17:46

MasterChef 5: Ποιο είναι το 4ο πρόσωπο που θα δούμε μαζί με τους κριτές

Newsroom

Ρεπορτάζ για το «MasterChef 5» είχε η εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», στην οποία αναφέρθηκε ότι ένα πολύ γνωστό πρώσοπο θα συμμετέχει με έναν ρόλο έκπληξη. Πρόκειται για τον σεφ Γιάννη Αποστολάκη, που επιστρέφει και φέτος στο ριάλιτι μαγειρικής. Πέρσι ο Γιάννης Αποστολάκης ήταν ο άνθρωπος που έπαιρνε τους παίκτες που κέρδιζαν τις δοκιμασίες και τους πήγαινε σε εξορμήσεις γευσιγνωσίας. Φέτος, όμως, λόγω Covid ο ρόλος του - αν και παραμένει εκείνος του εμψυχωτή - θα διαφοροποιείται ως προς το πώς θα διασκεδάζει την ομάδα που θα παίρνει τη νίκη.

Διαβάστε ακόμα: «Βροχή» τα ριάλιτι το 2021: Τι θα δούμε τη νέα χρονιά με MasterChef και Φάρμα

Ο Γιάννης Αποστολάκης έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τον πρώτο κύκλο του «MasterChef», ο οποίος προβλήθηκε το 2010. Με τις μαγειρικές του ικανότητες κατάφερε να φτάσει λίγο πριν τον τελικό. Ο ίδιος, μες στα χρόνια επιδιώκει να προβάλει μόνο τις μαγειρικές του ικανότητες, είτε μέσα από στήλες περιοδικών είτε μαγειρικών εκπομπών.

Πριν από το «MasterChef», ο Γιάννης Αποστολάκης σπούδαζε στα Χανιά «Μηχανικός Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος», αλλά εγκατέλειψε τη σχολή στα τρία χρόνια για να ασχοληθεί με τη μαγειρική. Ταυτόχρονα, τα καλοκαίρια δούλευε ως καπετάνιος ιστιοπλοϊκών μέχρι 50 πόδια και σε ιστιοπλοϊκά ως μάγειρας

Γιάννης Αποστολάκης

Όταν ήταν μικρός, ήθελε να γίνει αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του, αλλά στα 16 του άρχισε να μπαίνει στην κουζίνα με αποτέλεσμα να τον κερδίσει η μαγειρική. O ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης έχει μεγάλη αδυναμία στον γιο του καθώς τον στηρίζει σε κάθε του βήμα.  Αμέσως μετά το «MasterChef», ξεκίνησε τη συνεργασία του με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στον ΣΚΑΪ, ενώ συμμετείχε και στην εκπομπή «Θαλασσόλυκοι» στο ίδιο κανάλι.

MasterChefMasterChef 5Γιάννης Αποστολάκης