Το Survivor 4 αλλάζει ώρα: Η νέα κίνηση ματ από τον ΣΚΑΪ στις Αγριες Μέλισσες
NewsroomΑλλαγή στο πρόγραμμα της prime time ανακοίνωσε ο ΣΚΑΪ μέσω δελτίου τύπου. Το «Survivor 4» θα προβάλλεται από εδώ και στο εξής κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 22:00 και κάθε Κυριακή στις 21:00.
Παράλληλα, οι «8 λέξεις» συρρικνώνονται και από διπλά επεισόδια γίνονται μονά. Έτσι, λοιπόν, η δραματική σειρά του Ανδρέα Γεωργίου θα προβάλλεται στις 21:00, αμέσως μετά το δελτίο ειδήσεων για μονάχα μία ώρα. Η μετακίνηση αυτή θα φέρει «Άγριες Μέλισσες» και «Survivor 4» αντιμέτωπα για μιάμιση ολόκληρη ώρα, κάτι που σημαίνει ότι επίκειται μία «σκληρή» τηλεοπτική αναμέτρηση.
Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, ότι οι σχέσεις του ΣΚΑΪ με τον Ανδρέα Γεωργίου -ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με άλλο κανάλι- δεν είναι πλέον και οι καλύτερες.
- Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
- Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
- Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
- Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών