Τηλεόραση|10.01.2021 22:39

Survivor 4: Φίλος του Κρις Σταμούλη τα «μαζεύει» για το «πλάσιμο» των γυναικών

Newsroom

Πριν από μερικές μέρες, δημιουργήθηκε ένας μεγάλος ντόρος με τη δήλωση που έκανε ο Κρις Σταμούλης για τις γυναίκες. Ο παίκτης των «Μαχητών» στο «Survivor 4» υποστήριξε ότι οι γυναίκες θέλουν «πλάσιμο». «Κάθε γυναίκα είναι σαν πηλός που είναι άμορφος» τόνισε χαρακτηριστικά ο ίδιος.  

«Όλες τις γυναίκες τις πλάθεις, δεν έχει σημασία αν είναι 15. Όλες τις διαμορφώνεις πιστεύω ακόμα κι αν είναι στα 30. Θεωρώ ότι όλες οι γυναίκες χρειάζονται πλάσιμο για να διαμορφώσουν χαρακτήρα. Βέβαια για να σε αφήσει κάποια να την πλάσεις, σημαίνει ότι σε θαυμάζει κι είναι ερωτευμένη μαζί σου» πρόσθεσε.

Μάλιστα ο Κρις Σταμούλης απάντησε στους συμπαίκτες του για το αν θα άφηνε την κοπέλα του να βγαίνει με τις φίλες της, με τον ίδιο να αναφέρει πως δεν θα του άρεσε και πολύ κάτι τέτοιο. Φυσικά από τους συμπαίκτες του δεν έλειψαν τα περιπαικτικά και ειρωνικά σχόλια, με τον Τζέιμς Καφετζή να τον αποκαλεί «αρχιτέκτονα». Από την άλλη μεριά, η Μαριπόζα έγινε έξαλλη. «Με ενοχλεί πάρα πολύ. Πιστεύω ότι καμιά γυναίκα δεν χρειάζεται πλάσιμο και μάλιστα από άτομα με τέτοιες απόψεις» δήλωσε και το Twitter συμφώνησε μαζί της, με αρκετούς χρήστες να κατηγορούν τον δικηγόρο για μισογυνισμό.

Κρις Σταμούλης: Ο ευγενικός δικηγόρος του Survivor με τον ηγετικό χαρακτήρα

Ο Γιάννης Κοτταρίδης, κολλητός φίλος του Κρις, μίλησε στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα» και έκανε λόγο για ένα ήσυχο παιδί, το οποίο ήθελαν όλες οι κοπέλες και μάλιστα ρωτούσαν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για εκείνον. Ο Γιάννης, μάλιστα, αναφέρθηκε και στην ατάκα του φίλου του σχετικά με τις γυναίκες και στη συνέχεια αποκάλυψε γιατί θεωρεί ότι ο φίλος του θα ταίριαζε πολύ με την Κάτια Ταραμπανκό.

T

«Σε ότι αφορά τις γυναίκες και το ότι θέλουν πλάσιμο, ο χαρακτήρας του Κρις δε συμβαδίζει με όλο αυτό που έχει βγει προς τα έξω. Ο Κρις είναι ένα πολύ ευγενικό παιδί και σίγουρα δε θα το έλεγε έτσι. Ο Χρήστος πιστεύω πως θα ταίριαζε πολύ με την Κάτια…. τουλάχιστον εμφανισιακά. Αν μπείτε στο προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι περισσότερες φωτογραφίες του είναι χωρίς μπλούζα. Αν και απόφοιτος της Νομικής, έχει αποφασίσει να αφοσιωθεί στη γυμναστική και μόνο. Φέτος, πιστεύω πως θα γίνει ανατροπή και θα κερδίσει το παιχνίδι, έχει μια πολύ ηγετική προσωπικότητα και είναι πολύ αληθινός» ανέφερε ο φίλος του Κρις.

Ο Κρις Σταμούλης πιστεύει ότι ήρθε η ώρα να πετάξει το κουστούμι και τη γραβάτα

Ο Σταμούλης είναι 32 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες και ύστερα νομική. Έχει ασχοληθεί με πολλά αθλήματα όπως μπάσκετ, στίβο, kick boxing, ενώ τα τελευταία χρόνια τον έχουν κερδίσει τα βάρη και η καλλισθενική γυμναστική. Πιστεύει ότι έχει έρθει η ώρα να πετάξει το κουστούμι και τη γραβάτα, να παλέψει στους στίβους μάχης του «Survivor 4» και να βγει νικητής.

Κάτια ΤαραμπάνκοΣΚΑΪSurvivorδικηγόροςSurvivor 4Κρις Σταμούλης