Τηλεόραση|11.01.2021 11:10

Survivor 4: Στο νοσοκομείο η Κάτια Ταραμπάνκο - Εναντίον της ο Περικλής Κονδυλάτος

Newsroom

Αν και η χθεσινή βραδιά δεν είχε αποχώρηση για καμία ομάδα, οι εντάσεις δεν έλειψαν από το «Survivor 4» το βράδυ της Κυριακής (10/1). Η έλλειψη φαγητού, ο διακανονισμός των προμηθειών, ο ρόλος της Κάτιας Ταραμπάνκο και η νέα παίκτρια Ελίζαμπεθ Ελέτσι έφεραν «τα πάνω κάτω» στις παραλίες «Διάσημων» και «Μαχητών». Ο Περικλής Κονδυλάτος έκλαψε για την αποχώρηση της Αγγελικής Λάμπρη, ενώ πλέον ανοικτά έκανε επίθεση στην Κάτια Ταραμπάνκο - την πιο δυνατή και δημοφιλή παίκτρια των «Διάσημων» - που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο γιατί δεν ένιωθε καλά!

Διαβάστε ακόμα: Περικλής Κονδυλάτος: Όσα πρέπει να ξέρεις για τον σχεδιαστή κοσμημάτων του «Survivor 4»

Στο νοσοκομείο η Κάτια Ταραμπάνκο - Το Survivor τη «λύγισε»

Η Κάτια Ταραμπάνκο δεν ένιωθε δυνατή, μάλιστα σύμφωνα με τον Περικλή Κονδυλάτο ήταν εκείνη που έπινε λαθραία λάδι από το μοναδικό κοινό μπουκάλι της ομάδας. Το γνωστό μοντέλο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα στον στίβο μάχης δεν κατάφερε να συμμετέχει, ενώ η κατάστασή της επιδεινώθηκε. Οι δύο ομάδες μονομάχησαν, με τους «Διάσημους» πάλι να χάνουν το έπαθλο του φαγητού. Οι «Μαχητές» κέρδισαν με σκορ 10-2, εμπανάδας με κοτόπουλο. Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την κατάσταση της Κάτιας, η οποία δεν αγωνίστηκε:

Διαβάστε ακόμα: Κάτια Ταραμπάνκο: Η πιο δημοφιλής παίκτρια στον στίβο του «Survivor 4»

«Η Κάτια Ταραμπάνκο δυστυχώς δεν μπορεί να αγωνιστεί για την ομάδα των Διασήμων. Έχει μεταφερθεί στην κλινική για να εκτιμηθεί η κατάσταση της υγείας της», ανέφερε χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Η συζήτηση των «Διάσημων» για την Κάτια έφερε διχασμό στην ομάδα με τον Γιώργο Κοψιδά να την υπερασπίζεται και την Αννα Μαρία Βελλή, τον Περικλή Κονδυλάτο και την Ελευθερία Ελευθερίου να μην κρύβουν την ενόχλησή τους. Ο Περικλής - που ξεδίπλωσε όλη του την αντιπάθεια προς την Κάτια Ταραμπάνκο - σχολίασε πως του έκανε εντύπωση ότι όλο αυτό το διάστημα η Ταραμπάνκο κρατιόταν σε φόρμα και ξαφνικά παρουσίασε πτώση. Η αδιαθεσία της Ταραμπάνκο δεν έπεισε τον Κονδυλάτο.

Περικλής Κονδυλάτος για Ταραμπάνκο: «Τι της έχουν κάνει οι γυναίκες;»

Ο Περικλής Κονδυλάτος έκλαψε για την αποχώρηση της Αγγελικής Λάμπρη, λέγοντας: «Είναι ένας άνθρωπος που ήρθα πολύ κοντά γιατί μου άρεσε που έκανε χρήση της λογικής. Όποιος κάνει χρήση της λογικής πάντοτε βρίσκει έναν λόγο για να κάνει το σωστό. Δεν στενοχωριέμαι για την Αγγελική. Στενοχωριέμαι εγωιστικά γιατί αισθανόμουν ότι είχα έναν άνθρωπο που συντονιζόμασταν», ανέφερε ο σχεδιαστής κοσμημάτων στην προσωπική συνέντευξη, ενώ στη συνέχεια ζήτησε συγνώμη από την ομάδα για την κακή του διάθεση.

Ο Περικλής μιλησε αρνητικά για την Ταραμπάνκο: «Δεν έπρεπε να φύγει η Αγγελική όπως είπε το αστέρι, η Κάτια. Υπάρχει πολύ ψέμα στην ομάδα μας [...] Δεν μπορείς να λες ότι σε ψηφίζω αγωνιστικά και να ψηφίζεις μία γυναίκα. Και στην επόμενη ψηφοφορία να είσαι πάλι ανάμεσα σε δύο γυναίκες. Τι έχει αυτό το κορίτσι με τις γυναίκες δηλαδή; Τι της έχουν κάνει οι γυναίκες; Όλοι τους άντρες δηλαδή τους βλέπει μια χαρά; Το λέω ανοικτά. Δεν θα υποστηρίξω ποτέ καμία έκφραση που είναι ενάντια των γυναικών. Εγώ τις σέβομαι και πιστεύω ότι είναι ο φορέας της ζωής. Είναι απαράδεκτο και αδιανόητο όλο αυτό», ξέσπασε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Πόσο θα βοηθήσει η νέα παίκτρια

H Ελίζαμπεθ Ελέτσι είναι η νέα «μεταγραφή» για την ομάδα των «Διασήμων» στο «Survivor 4». Η είσοδος της ήταν αρχικά προγραμματισμένη να γίνει την περασμένη εβδομάδα μαζί με την Ανθή Σαλαγκούδη και την Ασημίνα Ιγγλέζου, αλλά καθυστέρησε για τεχνικούς λόγους που είχαν να κάνουν με την παραγωγή. Η «Γαζέλα της Μυκόνου», όπως την αποκαλούν, έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ελλάδα. Όσοι τη γνωρίζουν μιλούν για ένα κορίτσι γεμάτο ενέργεια, χαμόγελο και κέφι για ζωή. Οι γονείς της είναι από τη Νιγηρία και ήρθαν στη χώρα μας για γαμήλιο ταξίδι. Μαγεμένοι από τις ομορφιές και τον τρόπο ζωής της χώρας μας, αποφάσισαν να μείνουν εδώ και να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

Ωστόσο, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, όταν ήταν σε ηλικία 14 ετών, έχασε ξαφνικά τον πατέρα της και μαζί με τη μητέρα και τις άλλες τρεις αδελφές της έπρεπε να σταθούν γρήγορα στα πόδια τους. Η νέα παίκτρια του «Survivor 4» είναι δημοσιογράφος και έχει πάρει συνέντευξη από αρκετούς Έλληνες και ξένους celebrities που έχουν βρεθεί στο νησί των Ανέμων.

Το «Survivor 4» θα προβάλλεται από εδώ και στο εξής κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 22:00 και κάθε Κυριακή στις 21:00. Παράλληλα, οι «8 λέξεις» συρρικνώνονται και από διπλά επεισόδια γίνονται μονά. Έτσι, λοιπόν, η δραματική σειρά του Ανδρέα Γεωργίου θα προβάλλεται στις 21:00, αμέσως μετά το δελτίο ειδήσεων για μονάχα μία ώρα. Η μετακίνηση αυτή θα φέρει «Άγριες Μέλισσες» και «Survivor 4» αντιμέτωπα για μιάμιση ολόκληρη ώρα, κάτι που σημαίνει ότι επίκειται μία «σκληρή» τηλεοπτική αναμέτρηση.

Ελίζαμπεθ ΕλέτσιSurvivorΓιώργος ΚοψιδάςΚάτια ΤαραμπάνκοΠερικλής ΚονδυλάτοςSurvivor 4