Τηλεόραση|11.01.2021 20:11

Αντώνης Κανάκης πρεμιέρα: «Οι Ράδιο Αρβύλα θα είναι ένα διαφορετικό δελτίο ειδήσεων»

Newsroom

O Αντώνης Κανάκης και η παρέα του αυτό το χειμώνα είναι έτοιμοι να δώσουν χαρά, να μοιράσουν αισιοδοξία και να κρατήσουν παρέα στους τηλεθεατές του OPEN τόσο με τους αγαπημένους «Ράδιο Αρβύλα» όσο και με το «Βινύλιο». Λίγο πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα της σατιρικής εκπομπής, ο Αντώνης Κανάκης μίλησε στη Νίκη Λυμπεράκη και στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων.

Διαβάστε ακόμα: Ράδιο Αρβύλα στο Open: Κάθε μέρα εκπομπή «απέναντι» σε όλα τα δελτία ειδήσεων

«Είναι μεγάλη μας χαρά που ξεκινάμε σήμερα στο OPEN. Αρχικά, Νίκη θα ήθελα να σε συγχαρώ για την ανωτερότητά σου. Και το λέω αυτό γιατί το να μας φιλοξενείς εμάς σήμερα στο δελτίο ειδήσεων, καθώς όπως θα έχεις καταλάβει ότι με αργά, αλλά με σταθερά δομημένα βήματα, στόχος μας είναι η δουλειά σου. Σε λίγο καιρό θα μας ανήκει. Θα είναι το "Ράδιο Αρβύλα", όπως το ξέρετε. Παρόλο αυτά θα είναι ένα διαφορετικό δελτίο, λόγω της ώρας που θα προβάλλεται . Επίσης, θα έχει και κρύο ανέκδοτο κάθε μέρα» αποκάλυψε ο παρουσιαστής. 

Ο Αντώνης Κανάκης και οι Γιάννης Σερβετάς, Στάθης Παναγιωτόπουλος και Χρήστος Κιούσης, αποδομούν τις εξελίξεις και την καθημερινότητα, μέσα από την εκπομπή που έχει γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση. Αμέσως μετά το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του OPEN, οι ειδήσεις μέσα από το «Ράδιο Αρβύλα» αποκτούν μια άλλη διάσταση.

Με το μότο «Γιατί αν είσαι OPEN, όλα γίνονται!» η παρέα επιστρέφει πιο απολαυστική από ποτέ.

OPENπρεμιέραΡάδιο ΑρβύλαΑντώνης Κανάκης