Τηλεόραση|11.01.2021 21:01

Ράδιο Αρβύλα στο OPEN: Με I will survive για Μητσοτάκη η πρεμιέρα του Αντώνη Κανάκη

Newsroom

Πρεμιέρα έκανε ο Αντώνης Κανάκης και οι «Ράδιο Αρβύλα» μέσα από τη συχνότητα του OPEN. Ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη, οι τέσσερις φίλοι, που έχουν γράψει ιστορία στα ελληνικά τηλεοπτικά πράγματα, θα προτείνουν καθημερινά στις 20:00 τη δική τους ερμηνεία για τα γεγονότα της επικαιρότητας, την κοινωνία και την ελληνική τηλεόραση, σχολιάζοντας με καυστικό χιούμορ τις πολιτικές και άλλες εξελίξεις.

Πρώτος στο πλατό εμφανίστηκε ο Αντώνης Κανάκης με κουστούμι και στη συνέχεια ο Γιάννης Σερβετάς, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο Χρήστος Κιούσης και ο Κωστάκης, οι οποίοι τραγούδησαν και χόρεψαν το «I will Survive», με μία δική τους χιουμοριστική εκδοχή. «Δεχόμαστε θερμά συγχαρητήρια για την εισαγωγή, που ετοιμάζαμε όλη την εβδομάδα. Όπως βλέπετε είμαστε όλοι εδώ και έχουμε πάρει τον ρόλο μας πολύ σοβαρά» υπογράμμισε ο παρουσιαστής του OPEN.

Παράλληλα, ο Αντώνης Κανάκης έδειξε το δώρο που του έκανε η κόρη του για να του ευχηθεί καλή επιτυχία για σήμερα και στη συνέχεια παρουσίασε την ομάδα της εκπομπής και τόνισε ότι «είμαστε το πρώτο και μοναδικό δελτίο ειδήσεων της ελληνικής τηλεόρασης που ξεκινάει με κρύο ανέκδοτο».

OPENΑντώνης ΚανάκηςπρεμιέραΡάδιο Αρβύλα