Τηλεόραση|12.01.2021 17:07

Ελευθερία Ελευθερίου: Δεν συγχωρεί την Κάτια - Τα παρεάκια του Survivor 4

Newsroom

Οι τόνοι έχουν ανέβει και το μοίρασμα του φαγητού αποτελεί τη βασικότερη αφορμή για καβγά στην παραλία των «Διάσημων» του «Survivor 4».  Η τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου είναι μία από τις «αδύναμες» παίκτριες του «Survivor», αλλά μπαίνοντας στο παιχνίδι είχε πει ότι δεν της αρέσει η ήττα. Μετά την αποχώρηση της Αγγελικής Λάμπρη (με την οποία έκανε παρέα) και αφού η Κάτια Ταραμπάνκο την επέλεξε στο συμβούλιο ως προτεινόμενη για αποχώρηση, γεννήθηκε μια κόντρα. Ελευθερία και Κάτια διαπληκτίζονται όχι μόνο για το ρύζι, αλλά κυρίως για τις επιδόσεις στα αγωνίσματα.

Διαβάστε ακόμα την αμοιβή της Ελευθερίας Ελευθερίου και των παικτών στο Survivor

Στην παρέα του Περικλή Κονδυλάτου - ο οποίος επίσης τα έχει βάλει με την Κάτια Ταραμπάνκο - βρίσκεται και η Ελευθερία Ελευθερίου. Άννα Mαρία Βέλλη και Ανθή Σαλαγκούδη ψήφισαν τον Κοψιδά - τον κολλητό της Κάτιας - για αποχώρηση γεγονός που δημιούργησε σάλο στα social media.

Η Ελευθερία - που έχει φέρει ελάχιστες νίκες στην ομάδα της - σήμερα (12/1) έρχεται σε φανερή σύγκρουση με το μοντέλο στην παραλία των «Διάσημων». Σε έξαλλη κατάσταση της λέει ότι «κάποιοι άνθρωποι εδώ μέσα δεν δουλεύουν ομαδικά. Και σιγά σιγά βγαίνουν διάφορα πράγματα. Εμείς μοιραζόμαστε και τον τελευταίο κόκκο ρύζι». Η Κάτια λέει «τρέχω για την ομάδα» και η Ελευθερία τής φωνάζει «Γιατί εμείς δεν τρέχουμε; Τρέχω κοπέλα μου, ναι. Το ότι δεν έχω φέρει έναν στόχο δεν σημαίνει ότι είμαι άχρηστη!». 

Πριν λίγες ημέρες στην καλύβα των «Διάσημων» είδαμε τον Τριαντάφυλλο να σχολιάζει και το πρώτο ειδύλλιο του ριάλιτι. Ο λόγος για τον Αλέξη Παππά και την Ελευθερία Ελευθερίου που «αποτυπώθηκαν» από την κάμερα σε τρυφερές στιγμές. Ο Τριαντάφυλλος άρχισε να τους πειράζει λέγοντας ότι σύντομα θα γίνει και ο γάμος τους.

Σε προηγούμενο συμβούλιο η Ελευθερία Ελευθερίου είχε θιχτεί από την ομάδα των «Μαχητών» και είχε σχολιάσει: «Η ομάδα φαίνεται στην ήττα. Ομάδα είμαστε εμείς που χάσαμε και είμαστε αγαπημένοι. Εμένα με ενόχλησε το "λεκτικό" μόλις η άλλη ομάδα είδε ότι έχουμε ένα προβάδισμα. Εγώ Γιώργο μου καλλιτέχνης είμαι ήρθα να ζήσω αυτή την εμπειρία. Αρνούμαι να μπω στο τριπάκι του ανταγωνισμού. Να δέχομαι επίθεση για την προσωπική καλλιτεχνική μου πορεία γιατί εγώ έτσι το είχα "πάρει" εκείνη τη στιγμή. Όταν ήμουν στο ρινγκ πήρα μια επίθεση από τον πάγκο σε ό,τι έχει να κάνει με τη δουλειά μου. Εδώ είμαστε στο Survivor δεν ήρθαμε να μας κρίνουν για την καλλιτεχνική μας πορεία». 

Ποια είναι η Ελευθερία Ελευθερίου

Είναι 31 ετών και είναι τραγουδίστρια. Κατάγεται από την Κύπρο και έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό έπειτα από τη συμμετοχή της σε μουσικό τηλεοπτικό show. Έχει συνεργαστεί με κορυφαίους Έλληνες καλλιτέχνες και έχει τραγουδήσει στα μεγαλύτερα κέντρα διασκέδασης. Στο ενεργητικό της έχει αρκετά μουσικά άλμπουμ, video clips και μεγάλες επιτυχίες. Αποκορύφωμα της καριέρας της ήταν η συμμετοχή της στην Eurovision το 2012 εκπροσωπώντας την Ελλάδα με το τραγούδι «Aphrodisiac».

Λατρεύει το χορό και τη γυμναστική όπως επίσης της αρέσει πολύ και να ζωγραφίζει. Δηλώνει ότι δεν της αρέσει η ήττα. Ερχόμενη στο «Survivor» θέλει να αποδείξει σε συμπαίκτες και κοινό ότι εκτός από μια γλυκιά και όμορφη παρουσία, είναι δυναμική, ανταγωνιστική και μάχιμη και θα καταφέρει να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί.

Κάτια ΤαραμπάνκοΕλευθερία ΕλευθερίουΠερικλής ΚονδυλάτοςSurvivor 4Survivor