Τηλεόραση|12.01.2021 17:48

Ράδιο Αρβύλα πρεμιέρα: Σάρωσε σε τηλεθέαση σε όλα τα κοινά ο Αντώνης Κανάκης

Newsroom

Το «Ράδιο Αρβύλα» έκανε μεγάλη πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του OPEN, το βράδυ της Δευτέρας 11 Ιανουαρίου. Γεμάτο ενέργεια, διεισδυτική σάτιρα, ξεκαρδιστικά βίντεο και «ηλεκτρικές» ατάκες, ο Αντώνης Κανάκης μαζί με τους Γιάννη Σερβετά, Χρήστος Κιούση και Στάθη Παναγιωτόπουλο, έκαναν ένα σαρωτικό comeback στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Το «Ράδιο Αρβύλα» σημείωσε πρωτιές σε όλα τα κοινά, με 23,1% στα δυναμικά κοινά (18-54) και 17,3% στο σύνολο. Την επιστροφή της θρυλικής παρέας παρακολούθησαν για έστω και ένα λεπτό 1,622,000 τηλεθεατές, ενώ το τελευταίο τέταρτο (20:45-21:00) η τηλεθέαση στα δυναμικά κοινά (18-54) άγγιξε το 30%. Το «διαφορετικό» δελτίο ειδήσεων του «Ράδιο Αρβύλα» ξεπέρασε κατά πολύ τον ανταγωνισμό, τόσο απέναντι σε δελτία ειδήσεων όσο και σε σειρές μυθοπλασίας.

Πρώτος στο πλατό εμφανίστηκε ο Αντώνης Κανάκης με κουστούμι και στη συνέχεια η υπόλοιπη ομάδα της εκπομπής, οι οποίοι τραγούδησαν και χόρεψαν το «I will Survive», με μία δική τους χιουμοριστική εκδοχή. «Δεχόμαστε θερμά συγχαρητήρια για την εισαγωγή, που ετοιμάζαμε όλη την εβδομάδα. Όπως βλέπετε είμαστε όλοι εδώ και έχουμε πάρει τον ρόλο μας πολύ σοβαρά» υπογράμμισε ο παρουσιαστής του OPEN.

Παράλληλα, ο Αντώνης Κανάκης έδειξε το δώρο που του έκανε η κόρη του για να του ευχηθεί καλή επιτυχία για σήμερα και στη συνέχεια παρουσίασε την ομάδα της εκπομπής και τόνισε ότι «είμαστε το πρώτο και μοναδικό δελτίο ειδήσεων της ελληνικής τηλεόρασης που ξεκινάει με κρύο ανέκδοτο». Το «Ράδιο Αρβύλα» επιστρέφει απόψε και καθημερινά στις 20:00 μέσα από το OPEN.

Πώς υποδέχθηκε το Twitter τους «Ράδιο Αρβύλα»

T
T
T
T
T
T
T
T
T
T
T
OPENΡάδιο ΑρβύλαπρεμιέρατηλεθέασηΑντώνης Κανάκης