Τηλεόραση|13.01.2021 17:17

Survivor 4: Πάνος Καλλίδης και Ανθή Σαλαγκούδη «δίνουν πόνο» πριν την αποχώρηση

Newsroom

Είναι πλέον φανερό ότι οι «Διάσημοι» χρειάζονται μια γερή ένεση αδρεναλίνης στο «Survivor 4» με τους παίκτες να πρέπει απόψε να πουν για άλλη μια φορά «αντίο» σε ένα άτομο από την ομάδα τους. Μετά τον Μιχάλη Αρναούτη και την Αγγελική Λάμπρη άλλος ένας παίκτης θα πει "αντίο" στην παραλία και στο ριάλιτι επιβίωσης.

Διαβάστε περισσότερα: Survivor 4 spoiler: «Έπεσα σε παγίδα» λέει ο Καλλίδης - Λύγισε η Κάτια για την αποχώρηση

Η Ανθή Σαλαγκούδη είναι η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση με τους Πάνο Καλλίδη και Γιώργο Κοψιδά να συμπληρώνουν τους τρεις πρώτους παίκτες, που κινδυνεύουν να μην επιστρέψουν απόψε στην παραλία του ριάλιτι επιβίωσης. Με τις σχέσεις ανάμεσά τους να βρίσκονται σε τεντωμένο σκοινί την παραλία να έχει χωριστεί σε δύο μέτωπα, οι «Διάσημοι» θα κατέβουν σε έναν ακόμα αγώνα επάθλου που όμως δεν θα βελτιώσει την κατάστασή τους.

Πάνος Καλλίδης: Το Twitter τον λατρεύει, αλλά όχι ο στίβος μάχης!

Ένας παίκτης που δεν έχει φέρει πολλές νίκες, αλλά λατρεύει να τον «πειράζει» το Twitter. Μαζί με τον Τριαντάφυλλο κάνουν ένα δίδυμο «φωτιά», αν και η πιο πρόσφατη επικοινωνία τους στην παραλία ήταν ένας καβγάς. Ο Τριαντάφυλλος τον ψήφισε για αποχώρηση και ο Καλλίδης βγήκε εκτός εαυτού. Εκτός εαυτού βγήκε και με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι όταν τον πίεσε στο αγώνισμα της δύναμης, κυρίως όμως «τα έβαλε» με την Κάτια Ταραμπάνκο που τον «παγίδευσε» για να φάει λίγο ρύζι...

Ο Πάνος Καλίδης είναι 43 ετών και είναι τραγουδιστής. Γεννήθηκε στη Νέα Σεβάστεια της Δράμας. Από μικρός αγαπούσε πολύ τη μουσική και τραγουδούσε παραδοσιακά και ποντιακά, ενώ έπαιζε και ποντιακή λύρα. Ξεκίνησε την καριέρα του σε νυχτερινά μαγαζιά της Βορείου Ελλάδος και σύντομα ξεχώρισε ως ένας από τους καλύτερους λαϊκούς καλλιτέχνες της γενιάς του.

Αν και η ζωή του μοιράζεται μεταξύ πίστας και στούντιο πάντα βρίσκει χρόνο για την οικογένειά του καθώς είναι παντρεμένος με τη Λεάννα Μάρκογλου και έχει αποκτήσει μαζί της τρία παιδιά.

Ανθή Σαλαγκούδη: Βραβείο για την πιο χαλαρή παίκτρια

Η Ανθή Σαλαγκούδη ήρθε σε δεύτερο χρόνο στην ομάδα των «Διάσημων» και δεν βοήθησε καθόλου την ομάδα, μάλιστα ήταν εκείνη που έδωσε το ρύζι στον Κοψιδά και έγινε η πρώτη παρεξήγηση στην παραλία. Η Ανθή ψήφισε την Κάτια Ταραμπάνκο για αποχώρηση.   

Η 36χρονη Ανθή Σαλαγκούδη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Από το 2002 και για 2 χρόνια συνεργάστηκε με την εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και τα περιοδικά του Ομίλου. Παράλληλα ήταν υπεύθυνη σε θέματα Διαφήμισης και Προβολής του χιονοδρομικού κέντρου Καϊμακτσαλάν. Από το 2006 έως το 2008 εργάστηκε ως ρεπόρτερ στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή».

Από το 2008 έως τον Ιούνιο του 2010 εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον τομέα ενημέρωσης της ΕΡΤ3 και παρουσίαζε το ημερήσιο πρόγραμμα «Πολιτιστική Ατζέντα». Είναι κόρη του πρώην υφυπουργού Οικονομικών, Γιώργου Σαλαγκούδη. Έρχεται στο Survivor για να ζήσει το καλύτερο ρεπορτάζ μέχρι σήμερα, διαβάζουμε στο βιογραφικό της και μάλλον είναι αλήθεια αφού δεν φαίνεται να είναι καλή στις δοκιμασίες του ριάλιτι. 

Η πρώην παίκτρια του Survivor, Ευρυδίκη Βαλαβάνη σχολίασε μεταξύ άλλων τη συμετοχή της Ανθής: «Ασφαλώς και βλέπω το Survivor. Έχει πιο ενδιαφέρον φέτος. Νικήτρια θεωρώ πως θα είναι η Κάτια, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμη. Νομίζω πως την Ανθή Σαλαγκούδη κάποιος την έβαλε εκεί με το ζόρι. Κάποιος της έκανε πλάκα… Δεν ξέρω, νομίζω ότι το κορίτσι αυτό είναι σαν να μη θέλει να είναι εκεί», είπε για το «Survivor 4».

Πάνος ΚαλλίδηςΑνθη ΣαλαγκούδηαποχώρησηSurvivor 4Survivor