Battle of the Couples: Η Σάσα Σταμάτη στο νέο ριάλιτι του Alpha σε ρόλο - έκπληξη
NewsroomΤο «Battle of the Couples» ή αλλιώς «Η Μάχη των Zευγαριών» έρχεται στον Alpha. Δώδεκα ερωτευμένα ζευγάρια -διάσημα και μη- θα αναμετρηθούν και θα δοκιμαστούν σε κάθε είδους πρόκληση για ένα κοινό στόχο: να αποδείξουν ότι η αγάπη τους μπορεί να τους χαρίσει τη νίκη γιατί μία σχέση δεν είναι παιχνίδι, αλλά είναι μάχη. Στο τέλος θα μείνει μόνο ένα ζευγάρι, το οποίο θα αναδειχτεί «Ζευγάρι της Χρονιάς» και θα κερδίσει έως και 100.000 ευρώ.
Σε όλη αυτή τη διαδρομή του παιχνιδιού, τα ζευγάρια θα κάνουν φίλους κι εχθρούς. Πάντα, όμως, θα υπάρχει ένα πρόσωπο για να του εκμυστηρευθούν ό,τι τους απασχολεί. Αυτό το πρόσωπο, είναι η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη που αναλαμβάνει να τους «ξεκλειδώσει» και να τους βοηθήσει να ξεπεράσουν τα εμπόδια.
«Η Σάσα Σταμάτη θα έχει τον ρόλο του συμβούλου. Είχε αρκετό καιρό την πρόταση, την επεξεργαζόταν και ήθελε να κάνει κάτι διαφορετικό από αυτά που έχει κάνει μέχρι σήμερα στην ελληνική τηλεόραση. Υπάρχει και παρουσιαστής, αλλά ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί από το κανάλι» ανέφερε ο Αλέξης Μίχας στο «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά να σχολιάζει ότι η Σάσα θα είναι εξαιρετική στον νέο της ρόλο.
- Οι αντιδράσεις της Αθήνας για F-35 και casus belli - Πώς «διαβάζει» την επόμενη ημέρα στα ελληνοτουρκικά
- Βίντεο ντοκουμέντο με το φλεγόμενο F-16 στη Ζάκυνθο: Ο χειριστής τρέχει να απομακρυνθεί
- «Συγγνώμη για την αμφίεση»: Όταν ο Γεωργιάδης εμφανίστηκε με ρούχα για τένις σε εκδήλωση
- Η πάθηση που νομίζατε ότι είχε εξαφανιστεί, αλλά 96 εκατ. άνθρωποι θα διαγνωστούν με αυτήν τα επόμενα 25 χρόνια