Ράδιο Αρβύλα: «Σάρωσαν» την πρώτη εβδομάδα και αυτά είναι τα καλύτερά τους
NewsroomΗ παρέα των «Ράδιο Αρβύλα» με τον Αντώνη Κανάκη και τους Γιάννη Σερβετά, Χρήστο Κιούση και Στάθη Παναγιωτόπουλο έκανε δυναμική επιστροφή και η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα έγινε μέσα από τη συχνότητα του OPEN, το βράδυ της Δευτέρας 11 Ιανουαρίου. Η παλιά καλή παρέα των «Αρβύλα» κέρδισε το στοίχημα της τηλεθέασης με διεισδυτική σάτιρα, ξεκαρδιστικά βίντεο και «ηλεκτρικές» ατάκες.
Το «Ράδιο Αρβύλα» σημείωσε στην πρεμιέρα πρωτιές σε όλα τα κοινά, με 23,1% στα δυναμικά κοινά (18-54) και 17,3% στο σύνολο. Την επιστροφή της θρυλικής παρέας παρακολούθησαν για έστω και ένα λεπτό 1,622,000 τηλεθεατές, ενώ το τελευταίο τέταρτο (20:45-21:00) η τηλεθέαση στα δυναμικά κοινά (18-54) άγγιξε το 30%. Το «διαφορετικό» δελτίο ειδήσεων του «Ράδιο Αρβύλα» ξεπέρασε κατά πολύ τον ανταγωνισμό, τόσο απέναντι σε δελτία ειδήσεων όσο και σε σειρές μυθοπλασίας.
Στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» της Σίσσυς Χρηστίδου προβλήθηκαν τα καλύτερα στιγμιότυπα της πρώτης εβδομάδας του «Ράδιο Αρβύλα».
- Το φθινοπωρινό σχέδιο Ανδρουλάκη: Η αντεπίθεση του ΠΑΣΟΚ από την κοινωνία έως τη ΔΕΘ
- Η παγίδα του Ορμούζ για τον Τραμπ και το επικίνδυνο στοίχημα της Τεχεράνης - Ποιος θα λυγίσει πρώτος
- Συναγερμός και σήμερα: Στο «κόκκινο» Αττική και 6 περιφέρειες λόγω καύσωνα - Αυξημένες περιπολίες και drones
- Νίκος Καλογερόπουλος: Μια ζωή γεμάτη θέατρο, σινεμά και ποίηση