Τηλεόραση|17.01.2021 15:30

Τζένη Μπότση: Συγκινήθηκε βλέποντας την αδελφή της - Αποχωρίστηκαν λόγω κορονοϊού

Newsroom

Καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Έλα, χαμογέλα» στο Open TV το πρωί της Κυριακής (17/1) βρέθηκε η γνωστή ηθοποιός Τζένη Μπότση και μίλησει - μεταξύ άλλων - για το πώς βιώνει την περίοδο του lockdown και της πανδημίας του κορονοϊού. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στα προβλήματα που έχει δημιουργήσει στη ζωή μας η πραγματικότητα του κορονοϊού και τα όσα «έκλεψε» από τις ζωές των ανθρώπων σε παγκόσμιο επίπεδο.

Διαβάστε ακόμα: Τζένη Μπότση: Γιατί δεν ήθελε να πει την ατάκα «Τι έγινε Κωστάκη» στον Τζώρτζογλου

Μάλιστα η Τζένη Μπότση δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της όταν στο αφιερωματικό βίντεο που ετοίμασε η εκπομπή «Ένα, χαμογέλα», είδε την πολυαγαπημένη της αδερφή, Ρόζα. Η ηθοποιός ανέφερε: «Συγκινήθηκα με την αδερφή μου γιατί έχω πολύ καιρό να την δω. Αυτός ο κορονοϊός μας έχει διαλύσει. Να εμβολιαστούμε να τελειώνουμε. Είναι στην Αγγλία κι είναι κι εκεί πολύ δύσκολα τα πράγματα. Ήταν τα πρώτα Χριστούγεννα που κάναμε χώρια. Δεν ήρθε γιατί βάζεις τον εαυτό σου σε κίνδυνο στο αεροπλάνο. Είναι τόσο περίεργα τα πράγματα. Περάσαμε πολύ οικογενειακά Χριστούγεννα, μεταξύ μας κι αγαπησιάρικα, αλλά με πολύ μεγάλο κενό. Ήρθαν τα Χριστούγεννα αναρωτιόμουν; Πού είναι ο κόσμος;»

Για την κόρη της και τη μητρότητα είπε πώς άλλαξε τη ζωή της: «Ήταν όπως το φαντάστηκα. Ήμουν πάντα ψύχραιμη, ήξερα ότι τη θέλω την Αλίκη, μ΄αρέσει που παίζουμε όλοι μαζί το πρωί. Είδα ότι η υπομονή μου έχει περιθώρια». Η εκπομπή έκανε ένα αφιερωματικό βίντεο στην ηθοποιό που θέλησε να ζήσει την περίοδο της εγκυμοσύνης της πολύ ιδιωτικά, αποκλειστικά δίπλα σε δικούς της ανθρώπους. Αυτός ήταν κι ο λόγος που η ηθοποιός Τζένη Μπότση είχε αποχωρήσει από την τηλεοπτική σειρά του ANT1 «Πέτα τη φριτέζα».

ΚορονοϊόςΤζένη Μπότση