Τηλεόραση|19.01.2021 13:50

Survivor 4: Υποψήφια για αποχώρηση η Ανθή Σαλαγκούδη - Έφυγε ο Λιανός

Newsroom

Η αποχώρηση λόγω υγείας της Κάτιας Ταραμπάνκο έφερε ντόμινο εξελίξεων στο «Survivor 4» με τους παίκτες να αναδιανέμονται και τις ομάδες πλέον να είναι η «κόκκινη» και η «μπλε» υπό τις οδηγίες των νέων αρχηγών: Γιώργος Κοψιδάς και James Καφετζής. Ο ίδιος ο Ατζούν Ιλίτζαλι εμφανίστηκε στο επεισόδιο της Δευτέρας (18/1) σε μία προσπάθεια να ανεβάσει την αδρεναλίνη των παικτών υποσχόμενος πολλά έπαθλα. Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι ο Γιώργος Λιανός επιστρέφει Ελλάδα για τα τέσσερα live του Voice και τη θέση του παρουσιαστή θα πάρει ο Τούρκος μεγιστάνας των media.

Διαβάστε ακόμα: Η Κατια Ταραμπάνκο μιλά για πρώτη φορά για το Survivor - Είχα ξαναφάει κρυφά ρύζι με τον Καλλίδη

Οι δύο νέες ομάδες (κόκκινοι και μπλε) που σχηματίστηκαν μετά τις επιλογές του Τζέιμς Καφετζή και Γιώργου Κοψιδά, έδωσαν τον πρώτο τους αγώνα ασυλίας, με τους Μπλε να κερδίζουν εύκολα με 10-4. Αποτέλεσμα ήταν η ομάδα του Γιώργου Κοψιδά να βρεθεί για άλλη μία φορά στην δυσάρεστη θέση να επιλέξει έναν υποψήφιο προς αποχώρηση. Η Ανθή Σαλαγκούδη πήρε σχεδόν όλους τους ψήφους και σχολίασε: «Τα παιδιά παίζουν με άλλους όρους, είναι διαφορετικά από μένα, προφανώς έχουμε διαφορές στον τρόπο σκέψης. Ο δικός μου είναι πιο διασκεδαστικός και πιο ομαδικός για τα δικά μου δεδομένα», σχολίασε η δημοσιογράφος, που δεν έχει καταλάβει ότι βρίσκεται σε ριάλιτι επιβίωσης!

Πώς χωρίστηκαν οι νέες ομάδες του «Survivor 4» 

Τα μέλη της μπλε ομάδας είναι εννιά παίκτες. Εκτός από τον αρχηγό, Τζέημς Καφετζή μπλε μπαντάνα φόρεσαν οι: Ελευθερία Ελευθερίου, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Πάνος Καλλίδης, Chris Σταμούλης, Έλενα Μαριπόζα, Άννα Μαρία Βέλλη, Νίκος Μπάρτζης και Αλέξης Παππάς.

Στην κόκκινη ομάδα που αριθμεί 10 παίκτες αρχηγός είναι ο Γιώργος Κοψιδάς και μαζί του βρίσκονται οι: Τριαντάφυλλος, Ελίσαμπεθ Ελέτσι, Ανθή Σαλαγκούδη, Γιώργος Κόρομι, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ασημίνα Ιγγλέζου, Περικλής Κονδυλάτος, Σοφία Μαργαρίτη και Κώστας Παπαδόπουλος.

Οι Κοψιδάς, Ασημακόπουλος και Ελέτσι πήραν ακόμα 3 νίκες, όμως η ομάδα έχασε και κλήθηκαν να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση.

Βόμβα Ατζούν Ιλίτζαλι: «Ο Γιώργος Λιανός φεύγει για Ελλάδα – Εγώ ο παρουσιαστής»

Λίγο πριν μπουν στο στίβο μάχης ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τον παραγωγό του Survivor, τον Αντζούν Ιλιτζαλί. «Θέλω να σας ευχαριστήσω που συμμετέχετε στο πιο δύσκολο παιχνίδι του κόσμου, το Survivor» είπε ο Ατζούν στα ελληνικά. «Θα σας δώσω τόσο μεγάλα έπαθλα που θα ζηλεύει (και έδειξε τον Λιανό). Έρχονται τρελά έπαθλα» είπε για να εισπράξει το χειροκρότημα των νέων ομάδων.

Κατόπιν είπε: «Ο Γιώργος θα πρέπει να φύγει και να πάει στην Ελλάδα σε ένα μήνα. Εγώ θα είμαι ο παρουσιαστής του Survivor γι’ αυτό το διάστημα και ανυπομονώ γι’ αυτό. Κάθε παιχνίδι που παρακολουθώ είναι ξεχωριστό για μένα. Και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που σε ένα μήνα θα είμαι ο παρουσιαστής του παιχνιδιού και θα το απολαύσουμε μαζί». Ο Γιώργος Λιανός επιστρέφει στην Ελλάδα για να παρουσιάσει τα τέσσερα live του «The Voice» που έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση του φετινού κύκλου - και έτσι τελειώνουν οι φήμες που ήθελαν τον Γιώργο Καπουτζίδη στην παρουσίαση του σόου.

Ανθή Σαλαγκούδη: Δεύτερη φορά υποψήφια για αποχώρηση

Η 36χρονη Ανθή Σαλαγκούδη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Από το 2002 και για 2 χρόνια συνεργάστηκε με την εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και τα περιοδικά του Ομίλου. Παράλληλα ήταν υπεύθυνη σε θέματα Διαφήμισης και Προβολής του χιονοδρομικού κέντρου Καϊμακτσαλάν. Από το 2006 έως το 2008 εργάστηκε ως ρεπόρτερ στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή».

Από το 2008 έως τον Ιούνιο του 2010 εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον τομέα ενημέρωσης της ΕΡΤ3 και παρουσίαζε το ημερήσιο πρόγραμμα «Πολιτιστική Ατζέντα». Είναι κόρη του πρώην υφυπουργού Οικονομικών, Γιώργου Σαλαγκούδη. Έρχεται στο Survivor για να ζήσει το καλύτερο ρεπορτάζ μέχρι σήμερα, διαβάζουμε στο βιογραφικό της και μάλλον είναι αλήθεια αφού δεν φαίνεται να είναι καλή στις δοκιμασίες του ριάλιτι. 

Η πρώην παίκτρια του Survivor, Ευρυδίκη Βαλαβάνη σχολίασε μεταξύ άλλων τη συμετοχή της Ανθής: «Ασφαλώς και βλέπω το Survivor. Έχει πιο ενδιαφέρον φέτος. Νικήτρια θεωρώ πως θα είναι η Κάτια, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμη. Νομίζω πως την Ανθή Σαλαγκούδη κάποιος την έβαλε εκεί με το ζόρι. Κάποιος της έκανε πλάκα… Δεν ξέρω, νομίζω ότι το κορίτσι αυτό είναι σαν να μη θέλει να είναι εκεί», είπε για το «Survivor 4».

αποχώρησηSurvivor 4Γιώργος ΛιανόςΑνθη ΣαλαγκούδηΑτζούν ΙλίτζαλιSurvivor