Τηλεόραση|20.01.2021 10:07

Περικλής Κονδυλάτος για Κοψιδά: «Δεν τα κατάφερε έξω και ήρθε να αποδείξει κάτι στο Survivor»

Newsroom

Μετά την αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο ο σχεδιαστής κοσμημάτων Περικλής Κονδυλάτος βρήκε άλλον στόχο για να απευθύνει τα σχόλιά του περί εξουσίας και ομαδικότητας στο «Survivor 4». Το παιχνίδι άλλαξε άρδην με την ανακατανομή παικτών, τους οποίους διάλεξαν εκ νέου ο Γιώργος Κοψιδάς και ο Τζέιμς Καφετζής, που σύμφωνα με τα στατιστικά είναι εκείνοι που έφεραν τις περισσότερες νίκες στην ομάδα τους. «Δεν χαϊδεύει τα αυτιά κανενός» είπε για τον Κονδυλάτο ο συνεργάτης του σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας και αυτό είναι εμφανές πλέον με τα δεικτικά σχόλιά του για τον Γιώργο Κοψιδά.

Διαβάστε όλα όσα έγιναν στο επεισόδιο της Τρίτης (19/1) - Υποψήφιος ο Περικλής Κονδυλάτος 

Στο επεισόδιο της Τρίτης (19/1) οι ομάδες δίνουν τον αγώνα για τη δεύτερη ασυλία με την Ανθή Σαλαγκούδη να είναι ήδη η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση. Για άλλη μία φορά ο Περικλής Κονδυλάτος εκφράζει την αντιπάθειά του προς τον Κοψιδά λέγοντας: «Δεν με ήθελε στην ομάδα του. Λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο. Συνήθως αυτός ο άνθρωπος δεν ήθελε να πάρει μέρος σε τίποτα και μάλλον επειδή δεν τα έχει καταφέρει στην κανονική του ζωή, ήρθε εδώ να αποδείξει κάτι για αυτό και αυτή η λύσσα για τη νίκη». 

Ο Περικλής Κονδυλάτος μίλησε για τον Γιώργο Κοψιδά και αμέσως μετά την ανακοίνωση ότι θα είναι εκείνος που θα διαλέξει τη νέα ομάδα: «Πιστεύω ότι θα αποφασίσει πολύ εύκολα με κριτήριο το ποιος είναι πιο ικανός να φέρει νίκες στην ομάδα. Δεν θα τον δυσκολέψει τίποτα. Δεν θα έχει κανένα ηθικό ιδεολογικό ή άλλο δίλημμα. Ποιος θα του φέρει νίκες. Ποιος θα του φέρει φαγητό. Ποιος θα του φέρει δόξα. Εύχομαι καλή του αρχή».  

«Είναι στην κατηγορία των ανθρώπων που θέλει να καταξιωθεί πάση θυσία οπουδήποτε. Και μάλλον επειδή δεν τα έχει καταφέρει στην κανονική του ζωή ήρθε εδώ πέρα να αποδείξει κάτι για αυτό και αυτή η λύσσα για τη νίκη. Φαντάσου τι θα πρέπει να έχεις "φάει" από την κανονική ζωή για να έρθεις εδώ και να συμπεριφέρεσαι με αυτό τον τρόπο και να κοπάνας το κεφάλι των άλλων ότι πρέπει να πάρουμε τη νίκη, γιατί χωρίς αυτή τη νίκη δεν έχεις αξία. Αν δεν αισθάνεται ότι είσαι αποδεκτός από την κοινωνία, το να μοιράσεις μία κούπα ρύζι δεν θα σε βοηθήσει και δεν θα "σε γεμίσει" αυτό το πράγμα» είπε ο Περικλής.

Διαβάστε ακόμα: Survivor 4: Υποψήφια για αποχώρηση η Ανθή Σαλαγκούδη - Έφυγε ο Λιανός

Οι ομάδες άλλαξαν όμως ορισμένες διαμάχες επιμένουν. Οι Μπλε και οι Κόκκινοι αναμετρούνται για μία ακόμα φορά στο στίβο μάχης για την πολυπόθητη ασυλία και όταν μπαίνουν στο Συμβούλιο οι τόνοι ανεβαίνουν. Ποιος παίκτης θα βρεθεί στην ίδια θέση με την Ανθή Σαλαγκούδη;

Survivor 4: Ο Περικλής Κονδυλάτος «στάζει δηλητήριο» για Ταραμπάνκο και Ελέτσι

Γιώργος ΚοψιδάςΚάτια ΤαραμπάνκοSurvivor 4Περικλής Κονδυλάτος