Τηλεόραση|20.01.2021 16:39

Survivor 4: Αυτός είναι ο κόσμος του Περικλή Κονδυλάτου - «Τα λέει έξω απ' τα δόντια»

Newsroom

Ο Περικλής Κονδυλάτος είναι ένας παίκτης του «Survivor 4» που δημιουργεί ίντριγκα, είναι «δυνατός» στη διατύπωση επιχειρημάτων και δεν φοβάται να πει την άποψή του στην κάμερα του ριάλιτι, σχολιάζοντας χαρακτήρες, ηθικές και καριέρες. Ο 41χρονος σχεδιαστής κοσμημάτων «τα έβαλε» με την Κάτια ταραμπάνκο, τον Γιώργο Κοψιδά, δεν του άρεσε το προκλητικό μαγιό της Ελέτσι και αποκάλεσε τον Τριαντάφυλλο «σαλτιμπάγκο». Υποψήφιος για αποχώρηση στο συμβούλιο της Τρίτης (19/1) είναι πολύ κοντά στο ... αεροπλάνο για Ελλάδα.

Ο Περικλής είναι γνωστός για τις ιδιαίτερες δημιουργίες του στον χώρο του κοσμήματος, που κατά καιρούς έχουν φορέσει αμέτρητοι σταρ, συμπεριλαμβανομένων της Lady Gaga και της Mindy Kaling, οι οποίες κόσμησαν το κεφάλι τους με τις εντυπωσιακές κορώνες του. Λατρεύει τα κοσμήματα και έχει ταλέντο σε ό,τι και αν κάνει.

Ο συνεργάτης του Περικλή Κονδυλάτου Βασίλης Ζούλιας στηρίζει τον φίλο του γράφοντας στο Instagram: «Σε αυτή τη ζωή αυτός που τα λέει έξω απ' τα δόντια και βλέπει πίσω από αυτά που φαίνονται μπροστά ...τρώει την πετριά...Στηρίζουμε τον φίλο μας και άξιο συνεργάτη για τις ηθικές του αξίες τις οποίες είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε όλοι εδώ στην εταιρεία». Στην εκπομπή «Ευτυχείτε!» ο σχεδιαστής έδειξε τα κοσμήματα που δημιουργεί ο Κονδυλάτος.

Στο βιογραφικό του για την είσοδο στο ριάλιτι δηλώνει επιτυχημένος, ταλαντούχος και... ακομπλεξάριστος. Είναι αντισυμβατικός, απαιτεί σεβασμό και δεν ανέχεται την αγένεια. Στο «Survivor»πήγε γιατί του αρέσουν οι ανατροπές και όλοι ξέρουμε ότι το «Survivor» είναι το παιχνίδι των ανατροπών. Στην εκπομπή «Ευτυχείτε!» το πρωί της Τετάρτης (20/1) βρέθηκε η νικήτρια του πρώτου Survivor Ευαγγελία Δερμετζόγλου η οποία παρατήρησε ότι ο Περικλής επιτίθεται στους παίκτες σε προσωπικό και όχι αγωνιστικό επίπεδο. «Όσα λέει είναι μηνύσιμα» είπε για «Survivor 4».

Survivor 4SurvivorΠερικλής Κονδυλάτοςαποχώρηση