Τηλεόραση|21.01.2021 12:03

Survivor 4 αποχώρηση: Η Ανθή Σαλαγκούδη κλαίγοντας έδιωξε από παιχνίδι την Ελέτσι

Newsroom

Μια μεγάλη ανατροπή έκρυβε το «Survivor 4» της Τετάρτης (20/1), καθώς παρά τα spoilers που έλεγαν ότι θα αποχωρήσει ο Περικλής Κονδυλάτος, τελικά αποχώρησε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι - που όπως είπε η ίδια πρόσφερε τόσα πολλά στην ομάδα - μια παίκτρια  που πρότεινε για υποψήφια η Ανθή Σαλαγκούδη. Η 36χρονη δημοσιογράφος είναι μια παίκτρια αργή, καθόλου αθλητική, που συχνά πέρασε απαρατήρητη - ενώ σχολιάστηκαν πολύ οι φήμες ότι παίρνει 6.500 ευρώ την εβδομάδα. Η Ανθή παρόλα αυτά ψηφίστηκε ως η πιο δημοφιλής μετά την Κάτια Ταραμπάνκο με αποτέλεσμα να θέσει ως προτεινόμενη την Ελίζαμπεθ Ελέτσι στο συμβούλιο του νησιού. 

Διαβάστε ακόμα: Ανθή Σαλαγκούδη: Ο πρώτος διορισμός στο Survivor - Φωνές για «στημένη» ψηφοφορία

Survivor αποχώρηση: Η Ανθή Σαλαγκούδη «έδιωξε» την Ελίζαμπεθ Ελέτσι από το παιχνίδι

Πάγωσαν οι ομάδες, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό, όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι η Θεσσαλονικιά δημοσιογράφος, Ανθή Σαλαγκούδη είναι η αγαπημένη παίκτρια του κοινού. Η Ανθή διασώθηκε από τους τηλεθεατές, λέγοντας: «Δεν το περίμενα, ευχαριστώ πολύ τον κόσμο μέσα από την καρδιά μου. Δεν έχω στρατηγική, είμαι ο εαυτός μου και ελπίζω αυτό να εκτιμήθηκε από τον κόσμο». Ο Γιώργος Κοψιδάς έθεσε τρίτη υποψήφια για αποχώρηση την Ασημίνα, με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι να αποχωρεί έχοντας πάθει σοκ από την ανακοίνωση του ονόματός της. 

Διαβάστε ακόμα: Survivor 4: «Δεν έχω να αποδείξω κάτι στην ομάδα μου» τονίζει η Ανθή Σαλαγκούδη

Η Ανθή Σαλαγκούδη έδειξε λυπημένη, με τα πλάνα να την απαθανατίζουν να κλαίει με την αποχώρηση της Ελέτσι. «Έχω παγώσει, δεν το περίμενα, έχω δείξει την αγωνιστικότητά μου, έχω φέρει θετική ενέργεια, βοηθάω στην καλύβα, τους προπονώ. Είμαι το χαμογελαστό κορίτσι όπως λένε τα παιδιά. Έχω μείνει άναυδη, δεν έχω λόγια που ψηφίστηκα από Ανθή. Ο κόσμος όμως έκρινε» είπε η Ελίζαμπεθ που φανερά έπσε από τα σύννεφα, ενώ ο James ακούστηκε να λέει στην Ελευθερίου: «Στα έλεγα».  Η Ελέτσι δεν χαιρέτησε καν την Σαλαγκούδη και αποχώρησε για να γυρίσει στο ινστιτούτο αισθητικής της στην Γλυφάδα (!).

Καβγάς Τριαντάφυλλου - Ελευθερίας: «Μας έπιανες στις γωνίες - Ζήλευες την Κάτια»

Νωρίτερα η μπλε ομάδα κέρδισε τον αγώνα επάθλου και οι παίκτες έφαγαν τα βαζάκια με το φυστικοβούτυρο, αφού πανηγύρισαν έξαλλα πέφτοντας μέσα σε μια πισίνα. Ο πανηγυρισμός του Τριαντάφυλλου σε ένα run, με μία κίνηση σαν να βγάζει πιστόλια, δημιούργησε αντιπαλότητα με την μπλε ομάδα και ο James το φύλαξε για να του επιτεθεί στο συμβούλιο του νησιού

Εκεί η Ελευθερία Ελευθερίου έσπευσε να πει πόσο έχει χαρεί με τη μετακίνησή της στην ομάδα του James, με τον οποίο φαίνεται να έχει χημεία. Η Κύπρια τραγουδίστρια αναφερόμενη στην πρώην ομάδα των «Διασήμων» είπε: «Στην άλλη ομάδα δεν ψηφίζαμε αγωνιστικά. Ο καθένας κοιτούσε να φθάσει μόνος του μέχρι τον τελικό» με τον Τριαντάφυλλος να αποκαλύπτει: «Η Ελευθερία μού μιλά για ηθική και η ίδια με έπιανε σε γωνίες και μου έλεγε και σε μένα και στον Καλλίδη, τι είναι αυτή η Κάτια, είναι επαγγελματίας παίκτρια ριάλιτι. Τη ζήλευε υπερβολικά σε κάθε στιγμή, αυτή είναι η αλήθεια». Φυσικά ο Περικλής Κονδυλάτος δεν έχασε ευκαιρία να πει τη δική του... σοφία: «Αυτά που ακούω από τον Τριαντάφυλλο είναι από άνθρωπο που είναι εκτός λογικής, την Κάτια δεν τη μισούμε. Η Κάτια και ο Γιώργος ήταν μια ομάδα μόνοι τους. Αυτή είναι η αλήθεια».

Αναφορικά με την άστοχη κίνηση πανηγυρισμού του Τριαντάφυλλου, ο τραγουδιστής είπε: «Ήταν κάτι τελείως ποδοσφαιρικό, δεν την έκανα για να πειράξω κανέναν» με τον James να απαντά για τις εντυπώσεις: «Δεν σε τιμά αυτό που έκανες» στο «Survivor 4».

Ανθή Σαλαγκούδη, η πιο δημοφιλής παίκτρια της εβδομάδας - To Twitter διαφωνεί

T
T
T
T
T
T
T
T

Ανθή Σαλαγκούδη: Πήγε στο Survivor για να ζήσει το καλύτερο ρεπορτάζ μέχρι σήμερα

Η 36χρονη Ανθή Σαλαγκούδη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και είναι κόρη του πρώην υφυπουργού Οικονομικών, Γιώργου Σαλαγκούδη. Έχει σπουδάσει στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Από το 2002 και για 2 χρόνια συνεργάστηκε με την εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και τα περιοδικά του Ομίλου. Παράλληλα ήταν υπεύθυνη σε θέματα Διαφήμισης και Προβολής του χιονοδρομικού κέντρου Καϊμακτσαλάν. Από το 2006 έως το 2008 εργάστηκε ως ρεπόρτερ στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή».

Από το 2008 έως τον Ιούνιο του 2010 εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον τομέα ενημέρωσης της ΕΡΤ3 και παρουσίαζε το ημερήσιο πρόγραμμα «Πολιτιστική Ατζέντα». Η πρώην παίκτρια του Survivor, Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε σχολιάσει μεταξύ άλλων τη συμετοχή της Ανθής: «Ασφαλώς και βλέπω το Survivor. Έχει πιο ενδιαφέρον φέτος. Νομίζω πως την Ανθή Σαλαγκούδη κάποιος την έβαλε εκεί με το ζόρι. Κάποιος της έκανε πλάκα… Δεν ξέρω, νομίζω ότι το κορίτσι αυτό είναι σαν να μη θέλει να είναι εκεί», είπε για το «Survivor 4».

Ανθη ΣαλαγκούδηSurvivorαποχώρησηΕλίζαμπεθ ΕλέτσιSurvivor 4