Τηλεόραση|21.01.2021 18:10

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Η κόρη μου ήρθε κλαίγοντας από το σχολείο, γιατί τη φώναζαν μαύρη»

Newsroom

H Ματθίλδη Μαγγίρα επιστρέφει στα τηλεοπτικά δρώμενα και μαζί με την αδελφή της Μπέττυ, θα εμφανιστούν στο «All Star YFSF». Η ηθοποιός μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή «Μεσάνυχτα» για την κόρη, τη Λήδα, από την σχέση της με τον Αμερικανό μουσικό Άλεξ Φόστερ και αποκάλυψε το bullying που υπέστη η μικρή από συμμαθητές της στο δημοτικό. αλλά και τις δυσκολίες από καθηγητές στο γυμνάσιο.

Διαβάστε ακόμα: Ματθίλδη Μαγγίρα για το εμβόλιο και τον κορονοϊό: «Δεν θέλω να γίνω πειραματόζωο»

«Στο δημοτικό της έλεγαν ότι είναι μαύρη. Και ήρθε μία μέρα κλαίγοντας και μου λέει "με φωνάζουν μαύρη". Της δείχνω το μαύρο και της λέω "παιδί μου, αυτό εδώ τι χρώμα είναι; Είσαι εσύ τέτοιο χρώμα; Να πας να πεις στο παιδάκι να πεις στη μαμά του να το πάει σε οφθαλμίατρο γιατί μάλλον έχει αχρωματοψία"».

«Μετά στο γυμνάσιο είχε (bullying) και από καθηγητές. Στο δεύτερο τρίμηνο από το 17 έπεσε στο 15 σε ένα συγκεκριμένο μάθημα. Μου έλεγαν δεν προσέχει. Εγώ τους είχα πάει χαρτί που έλεγε ότι έχει δυσλεξία και απόσπαση συγκέντρωσης και μου λέει ένας καθηγητής “κυρία μου, αυτά είναι στο μυαλό σας, δεν υπάρχουν. Και μου είπαν μήπως να πάει σε συμβατικό σχολείο γιατί πήγαινε σε μουσικό» εξομολογήθηκε η Ματθίλδη Μαγγίρα, η οποία δεν ξεχνά τον αγώνα που έκανε για να αλλάξει η συμπεριφορά των καθηγητών προς την κόρη της.

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την πρεμιέρα του «All Star Your Face Sounds Familiar». Tο σόου μιμήσεων του ΑΝΤ1, με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου, θα κάνει σύντομα πρεμιέρα και οι παίκτες που επιστρέφουν εκτός από τις Μεγγίρες είναι οι: Θανάσης Αλευράς, Ίαν Στρατής, Κώστας Δόξας, Λευτέρης Ελευθερίου, Κατερίνα Στικούδη, Ησαΐας Ματιάμπας,Τάνια Μπρεάζου και ο Κρατερός Κατσούλης, ενώ στην κρητική επιτροπή φημολογείται ότι θα καθίσουν ο Μιχάλης Ρέππας, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Μιμή Ντενίση και ο Δημήτρης Σταρόβας.

bullyingΜατθίλδη ΜαγγίραAll Star Your Face Sounds Familiar