Τηλεόραση|24.01.2021 23:42

Survivor 4: Χοψονίδου και Κασδαγλή εισβάλλουν στο ριάλιτι - Τι θα γίνει στον αγώνα του επάθλου

Newsroom

Δυναμικοί χαρακτήρες, τολμηροί παίκτες και σκληρές δοκιμασίες συνθέτουν το πιο δύσκολο παιχνίδι επιβίωσης. Μετά την αποχώρηση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι από το «Survivor 4», δύο νέες αφίξεις θα έχουμε στο αποψινό επεισόδιο. Ο λόγος για τη Βαλέρια Χοψονίδου, η οποία θα μπει στην ομάδα των «Μπλε» και τη Μαριάνθη Κάσδαγλη που εισχωρεί στην ομάδα των «Κόκκινων». Οι δύο κοπέλες βρίσκονται εδώ και αρκετές μέρες στον Άγιο Δομίνικο και περίμεναν το πράσινο φως για να μπουν στο παιχνίδι και να ενισχύσουν τις ομάδες στις οποίες θα προσχωρήσουν. Σε λίγες ημέρες, επίσης, θα εμφανιστεί και ο Ηλίας Μπογδάνος.

Διαβάστε ακόμα: Survivor 4: «Ο Τζέιμς μοιάζει με τον πρίγκιπα Χάρι» λέει φίλος του Καφετζή

Η αδερφή της Ολυμπίας Χοψονίδου έχει τη δική της επιχείρηση και ασχολείται με το χώρο της μόδας, ενώ της αρέσει αρκετά η γυμναστική. Έχει μεγαλώσει στο Ελευθέριο – Κορδελιό Θεσσαλονίκης και έχει ακόμη δύο αδέρφια, τον Τάσο και τον Γιάννη. Από την άλλη, η Μαριάνθη Κάζδαγλη είναι υποπλοίαρχος σε δρομολόγια πλοίου Ελλάδα – Ιταλία και είναι πολύ καλή στην κολύμβηση.

Η εβδομάδα που πέρασε άλλαξε τη σύνθεση των ομάδων και πλέον οι «Μπλε» και οι «Κόκκινοι» αναζητούν νέες ισορροπίες μεταξύ τους στο «Survivor 4». Μέχρι στιγμής, η συμβίωση φαίνεται να δυσκολεύει αρκετούς από τους παίκτες με ορισμένους από αυτούς να δημιουργούν ή να συντηρούν αντιπαραθέσεις. 

Παράλληλα, φαίνεται ότι το σημερινό αγώνισμα για το έπαθλο του φαγητού θα εξελιχθεί σε ντέρμπι. Ωστόσο, το υγρό στοιχείο που έχει ο στίβος μάχης θα δυσκολέψει λίγο την «Κόκκινη» ομάδα που θα χάσει τελικά από τους «Μπλε». Την ίδια ώρα, η 41χρονη Σοφία μπορεί να δείχνει ένα σκληρό προφίλ, αλλά θα «λυγίσει», όταν θα αναφερθεί στην οικογένεια και τα παιδιά της.

Survivor 4ΣΚΑΪSurvivorΒαλέρια Χοψονίδου