Τηλεόραση|27.01.2021 09:07

Survivor 4: «Το έχασε» ο Περικλής Κονδυλάτος - Οι 3 υποψήφιοι για αποχώρηση

Newsroom

Ένας αγώνας για γερά νεύρα ήταν ο χθεσινός (26/1) στο «Survivor 4» με την κόκκινη ομάδα να είναι εντελώς εξουθενωμένη από την έλλειψη φαγητού και το αγώνισμα να θέλει δύναμη και αποφασιστικότητα. Δεύτερος αγώνας ομαδικής ασυλίας και η αγωνία για το επόμενο συμβούλιο έφεραν αντιπαραθέσεις στους παίκτες, που έχουν φτάσει σε σημείο να δείχνουν μίσος και απαξίωση ο ένας προς τον άλλον. Προσωπικές προσβολές, αντικανονικά σπρωξίματα και ένα ανεπανάληπτο ξέσπασμα του Περικλή Κονδυλάτου κατά του Πάνου Καλλίδη έριξαν λάδι στη φωτιά των ήδη διαταραγμένων σχέσεων, στο χθεσινό επεισόδιο του «Survivor 4».

Οι «Μπλε» επισφράγισαν την κυριαρχία τους και έφαγαν για άλλη μία φορά στο χθεσινό αγώνισμα, ενώ οι επόμενοι υποψήφιοι για αποχώρηση - μαζί με την Ασημίνα Ιγγλέζου από την κόκκινη ομάδα είναι η Ανθή Σαλαγκούδη και ο Περικλής Κονδυλάτος

Διαβάστε ακόμα: Όλα όσα λέει ο Γιώργος Λιανός για το Survivor και την ψηφοφορία υπέρ της Σαλαγκούδη

Κονδυλάτος για Καλλίδη: Έπαιξες άτιμα, με πονηριά

Δεύτερη υποψήφια (μετά την Ασημίνα) για αποχώρηση με επτά ψήφους αναδείχθηκε η Ανθή Σαλαγκούδη, ενώ ο Γιώργος Κοψιδάς, που κέρδισε την ατομική ασυλία, υπέδειξε τον τρίτο υποψήφιο στο πρόσωπο του Περικλή. «Θα ψηφίσω τον Περικλή. Ενώ τελευταία έχει φέρει νίκες και έχει δυναμώσει, με έχει κατηγορήσει ότι υποκινώ την ψηφοφορία. Κάτι που δεν ισχύει. Ενώ έχω υποψίες ότι το ίδιο έκανε ο ίδιος» ανέφερε ο Γιώργος Κοψιδάς.

«Ήθελα να λειτουργήσω σαν ανακουφιστικό μαξιλάρι, να απορροφώ κραδασμούς. Είπα τη λέξη "ήθελα" το θέμα είναι τώρα τι θέλω. Βρήκα στην τσέπη μου το χαρτί με θέμα το έκτακτο συμβούλιο. Πίστεψα ότι μπορεί να καλυτερεύσουν τα πράγματα. Σήμανε όμως μία νέα περίοδος, όπου θα λιγόστευε η δύναμη της φωνής μου. Δεν θ’ απαντήσω στην ψήφο.  Μου μένει ν’ απολαύσω τα ηλιοβασιλέματα και τα φαγητά και να εκτιμήσω το καθετί. Δεν έχω φόβο για το μετά».

Διαβάστε ακόμα: Survivor 4: Πόλεμος στο συμβούλιο - Ο Πάνος Καλλίδης έκλεβε λάδι και η Ασημίνα υποψήφια

Ο Κονδυλάτος με τη θεατρικότητα που τον διακρίνει έβαλε φωτιά στο χαρτί και το πέταξε μπροστά στη λιμνούλα του Survivor: «Αυτό το σχολείο που λέγεται Survivor άξιζε τον κόπο», πρόσθεσε μεταξύ άλλων. Η Ανθή Σαλαγκούδη είπε για την υποψηφιότητά της ότι έχει γεμίσει μώλωπες στο σώμα της αγωνιζόμενη για μια ομάδα που δεν την πιστεύει. «Νιώθω παρ’ όλα αυτά ικανοποιημένη που έφθασα εδώ, γιατί έχω ξεπεράσει τα όρια μου»

Ενδεικτικό της κακουχίας και της κούρασης ήταν το απίστευτο ξέσπασμα του Περικλή Κονδυλάτου κατά του Πάνου Καλλίδη, ο οποίος στο αγώνισμα έβαλε το κεφάλι του για να σπρώξει τον Περικλή. «Ο Πάνος Καλλίδης έπαιξε έναν αγώνα πάρα πολύ άτιμο. Και χρησιμοποίησε την πονηριά» είπε ο Περικλής, ο οποίος πραγματικά φάνηκε εκτός εαυτού. 

«Έτσι να φωνάζεις στα πρόβατα, όχι σε μένα»

Η φράση του  ζαχαροπλάστη Κώστα Παπαδόπουλου «Έτσι να φωνάζεις στα πρόβατα, όχι σε μένα» έφερε τσακωμό με τον αγρότη Νίκο Μπάρτζη στο συμβούλιο του νησιού 

«Ακούστηκαν λόγια από το φίλο μου τον Κώστα. Είμαι αγρότης, τσομπάνης, αρμέγω πρόβατα. Για ποιο λόγο απαξιώνει το επάγγελμα μου», είπε ο Νίκος Μπάρτζης. Από την πλευρά του ο ζαχαροπλάστης, Κώστας Παπαδόπουλος ζήτησε συγγνώμη και ανέφερε ότι και ο ίδιος είναι βιοπαλαιστής και συνεργάζεται με κτηνοτρόφους. Ο Μπάρτζης του απάντησε ότι δεν τη δέχεται τη συγνώμη του καθώς είναι η τέταρτη φορά που του μίλησε κατ’ αυτό τον τρόπο. Η Βαλέρια Χοψονίδου δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της για το γεγονός ότι ο Κώστας απευθυνόμενος σε όλους τους κατηγόρησε για έλλειψη παιδείας. «Προσβάλλεις δέκα ανθρώπους και κατ’ επέκταση δέκα οικογένειες» του εξήγησε η παίκτρια. 

Περικλής ΚονδυλάτοςαποχώρησηSurvivor 4Γιώργος ΚοψιδάςΑνθη ΣαλαγκούδηSurvivorΑσημίνα Ιγγλέζου