Τηλεόραση|31.01.2021 22:09

Survivor 4: Πότε θα φάει επιτέλους η κόκκινη ομάδα - Εκτός η Σοφία λόγω τραυματισμού

Newsroom

Σύμφωνα με τα spoiler του «Survivor 4» η απάντηση στην ερώτηση «πότε θα φάει η κόκκινη ομάδα» είναι «δυστυχώς όχι ακόμα!». Η ομάδα του Γιώργου Κοψιδά έχει να φάει πολύ καιρό κάποιο έπαθλο φαγητού και η κακουχία είναι πλέον φανερή στα πρόσωπα των παικτών. Στο επεισόδιο της Κυριακής (31/1) οι κόκκινοι θα έχουν ακόμα ένα πλήγμα... και αυτό θα είναι ο τραυματισμός της Σοφίας, που είναι μία από τις πιο δυνατές παίκτριες του ριάλιτι επιβίωσης. 

Στο αγώνισμα της Κυριακής οι ομάδες θα πρέπει να συνδυάσουν δύναμη και ευστοχία σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης, όπου τους «σηκώνει» στον αέρα ένας συμπαίκτης τους. Τα spoiler αναφέρουν ότι η κόκκινη ομάδα θα παραμείνει στον άξονα της ...ήττας, χωρίς έπαθλο φαγητού για άλλη μία φορά, ενώ δύο νέοι παίκτες ο Ηλίας Μπόγδανος και ο γεωπόνος Δημήτρης Μακρόπουλος μπαίνουν για να ενισχύσουν το ριάλιτι. 

Τραυματίζεται η Σοφία Μαργαρίτη στο Survivor

Η Σοφία Μαργαρίτη - μία από τις πιο δυνατές παίκτριες - τραυματίζεται, με τον Λιανό να φωνάζει για «τράβηγμα». Η παίκτρια μεταφέρεται από το αγώνισμα με φορείο. Η 41χρονη υπάλληλος σε συνεργείο αυτοκινήτων σπούδασε τεχνικός εγκατάστασης φυσικού αερίου, αλλά δεν ασχολήθηκε με αυτό γιατί έμεινε έγκυος στο πρώτο της παιδί. Είναι χωρισμένη και μητέρα δύο κοριτσιών που τα λατρεύει. Στοχεύει στο έπαθλο του «Survivor» καθώς με αυτό πιστεύει ότι θα πάρει πίσω τη ζωή της. Είναι ατρόμητη, έχει μάθει από μικρό κορίτσι να τα καταφέρνει σε όποιες αντιξοότητες έχουν βρεθεί μπροστά της. Αυτό που θα την βοηθήσει στις δυσκολίες του «Survivor» είναι η ψυχραιμία της. Μένει να δούμε αν ο τραυματισμός της θα της στερήσει το όνειρο.

SurvivorSurvivor 4Παύλος ΓαλακτερόςΣοφία ΜαργαρίτηΗλίας Μπόγδανος