Τηλεόραση|01.02.2021 17:09

Οι κόκκινοι παίρνουν την ασυλία στο Survivor 4 - Αυτό είναι είδηση!

Newsroom

Το πρώτο αγώνισμα της εβδομάδας (την Κυριακή 31/1) για τους παίκτες του «Survivor 4» αποδείχθηκε εξαιρετικά δύσκολο και είχε σαν αποτέλεσμα έναν τραυματισμό που αποδυνάμωσε την κόκκινη ομάδα, η οποία έχασε για άλλη μία φορά το έπαθλο φαγητού. Η ομάδα του Γιώργου Κοψιδά έχει να φέρει πολύ καιρό νίκη και η κακουχία είναι πλέον φανερή στα πρόσωπα όλων των παικτών. Περικλής και Τριαντάφυλλος ζουν δύσκολες στιγμές στην παραλία των κόκκινων, με διαρκείς καβγάδες και συγκρούσεις, τις οποίες βλέπουμε στο τρέιλερ του σημερινού (1/2) επεισοδίου.

Στο επεισόδιο της Κυριακής (31/1) οι κόκκινοι είχαν ακόμα ένα πλήγμα... και αυτό ήταν ο τραυματισμός της Σοφίας Μαργαρίτη, που είναι μία από τις πιο δυνατές παίκτριες του ριάλιτι επιβίωσης. Τη Σοφία βλέπουμε στο τρέιλερ του σημερινούς επεισοδίου, άρα βρίσκεται ακόμα στο παιχνίδι. Οι παίκτες σήμερα επιστρέφουν σε στίβο μάχης με πολλά χιλιόμετρα για να εξασφαλίσουν το γεγονός ότι δεν θα διώξουν παίκτη από την ομάδα τους. Βέβαια έχουμε και την ατομική ασυλία που θα αλλάξει τα δεδομένα και τους προτεινόμενους για αποχώρηση.

Σύμφωνα με τα spoiler την ασυλία παίρνει σήμερα η κόκκινη ομάδα στο Survivor, ενώ μπαίνει στο παιχνίδι και μια νέα παίκτρια. Η εντυπωσιακή μελαχρινή Καρολίνα Καλύβα, είναι γυμνάστρια από το Λουτράκι και πρόκειται να μπει στους κόκκινους, για να ενισχύσει την ομάδα, η οποία σημειώνει διαρκώς ήττες. Είναι ιδιαίτερα γυμνασμένη και η παραγωγή ευελπιστεί πως θα βοηθήσει τους κόκκινους να φάνε επιτέλους απόψε (1/2) και να μην κληθούν να ψηφίσουν για αποχώρηση κάποιον συμπαίκτη τους στο συμβούλιο του νησιού του «Survivor 4».

Survivor 4αποχώρησηSurvivor