Τηλεόραση|02.02.2021 08:53

Survivor 4: Νίκη για τους κόκκινους - Γιατί ψήφισαν τη Βαλέρια Χοψονίδου για αποχώρηση

Newsroom

Αλληλούια για τους παίκτες της κόκκινης ομάδας, που για πρώτη φορά - μετά από πάρα πολύ καιρό - κατάφεραν να κερδίσουν το αγώνισμα ασυλίας της Δευτέρας (1/2) και έτσι δεν χρειάστηκε να ψηφίσουν έναν παίκτη για αποχώρηση στο συμβούλιο του νησιού του «Survivor 4». Οι μπλε κλήθηκαν να ψηφίσουν την πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση και αυτή ήταν η Βαλέρια Χοψονίδου. Η Βαλέρια έπαθε μια μόλυνση στο αυτί και δεν έπαιξε σε κάποια αγωνίσματα, γεγονός που ώθησε τους συμπαίκτες της να την ψηφίσουν.

Ο αγρότης Νίκος Μπάρτζης ήταν ο παίκτης που εξαιρέθηκε της ψηφοφορίας, αφού κέρδισε την ατομική ασυλία και έφυγε αλώβητος από το συμβούλιο. Εκτός από τη Βαλέρια Χοψονίδου πήραν δύο ψήφους η Άννα Μαρία Βέλλη, ενώ από μία ψήφο πήραν Chris, Μαριπόζα και Πάνος Καλλίδης. Το πρώην μοντέλο αποκάλυψε ότι η Ελευθερία, η Βαλέρια και η Μαριπόζα κινούν τα νήματα μίας νέας υποομάδας

Ο Τριαντάφυλλος από την κόκκινη ομάδα πήρε το λόγο για να στηρίξει τη Βαλέρια: «Είναι καινούρια κοπέλα η Βαλέρια και δεν έχει προσαρμοστεί. Είχε φυσικά και πρόβλημα με τα αυτιά της, Οι αντίπαλοι πήγαν στο εύκολο θύμα. Εμείς την Άννα-Μαρία, που ήταν τραυματισμένη, δεν την ψηφίζαμε παμψηφεί. Έπρεπε να τη σεβαστούν την καινούρια και ύστερα να την ψηφίσουν». Η Χοψονίδου υπογράμμισε ότι δεν πιστεύει ότι είναι μόνο αγωνιστικοί οι λόγοι για τους οποίους ψηφίστηκε.

Η ασυλία πήγε αυτή τη φορά στην κόκκινη ομάδα και ένας από τους λόγους ήταν η νέα παίκτρια που μπήκε στο παιχνίδι. Η εντυπωσιακή μελαχρινή Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, είναι γυμνάστρια pilates από το Λουτράκι, και μπήκε στους κόκκινους, για να ενισχύσει την ομάδα. Είναι ιδιαίτερα γυμνασμένη, έχει ζήσει στο Τορόντο και είναι ιδιοκτήτρια κλαμπ στο Λουτράκι. Η παραγωγή κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει τους κόκκινους να φάνε επιτέλους.

Η Σοφία που τραυματίστηκε στο επεισόδιο της Κυριακής θα μείνει εκτός Survivor για τουλάχιστον 10 ημέρες ενώ η Μαριαλένα - μια από τις πιο δυνατές παίκτριες των μπλε έχει αρρωστήσει και μεταφέρθηκε ξανά στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τα όσα είπαν στην κάμερα η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Νίκος Μπάρτζης τη νύχτα η Μαριαλένα περνούσε πολύ δύσκολα λόγω της ασθένειάς της. «Ήταν πολύ άσχημο, ευτυχώς για μένα το πρωί ήταν λίγο καλύτερο με λίγη ανακατωσούρα, την Μαριαλένα όμως την έχει καταβάλει περισσότερο» είπε μεταξύ άλλων η Άννα Μαρία Βέλλη.

Σήμερα (2/2) θα παρακολουθήσουμε το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας. Αναμένουμε την επιστροφή της Μαριαλένας από το νοσοκομείο, καθώς και την είσοδο των επόμενων νέων παικτών που θα έρθουν για να ανατρέψουν τις ήδη εύθραυστες ισορροπίες του «Survivor 4». 

αποχώρησηΒαλέρια ΧοψονίδουSurvivor 4Survivor