Τηλεόραση|02.02.2021 20:59

Survivor 4: Ο αγώνας ασυλίας, οι νέες παίκτριες προς αποχώρηση και η Ελευθερία Ελευθερίου

Newsroom

Δεύτερος αγώνας ομαδικής ασυλίας και η αγωνία χτυπάει κόκκινο στο «Survivor 4». Η Καρολίνα Καλύβα είναι πλέον μέλος της «Κόκκινης» ομάδας, ενώ η «Μπλε» έχει την πρώτη της υποψήφια προς αποχώρηση, τη Βαλέρια Χοψονίδου. Οι ισορροπίες αρχίζουν ν' αλλάζουν, ενώ το σημερινό Συμβούλιο θα είναι εκρηκτικό.

Το αγώνισμα που θα παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό είναι πολύ απαιτητικό. Ο στίβος μάχης απαιτεί αντοχή, δύναμη και το κυριότερο ταχύτητα. Οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης βάζουν τα δυνατά τους, αφού όλοι επιθυμούν τη μεγάλη νίκη. Οι παίκτες θα λερωθούν, θα κυλιστούν στο χώμα και τη λάσπη, θα σκαρφαλώσουν και θα περάσουν δίχτυα. Ο Τζέημς θα προσπαθήσει να αφυπνίσει την ομάδα του, λέγοντας ότι αν κάποιος δεν πιστεύει στη νίκη, να σηκωθεί και να φύγει. Τελικά, η «Κόκκινη» ομάδα καταφέρνει να κερδίσει και το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας γι' αυτή την εβδομάδα.

Στο συνέχεια, όλοι οι παίκτες θα οδηγηθούν στο Συμβούλιο του Νησιού για να αποφασίσουν τον δεύτερο παίκτης προς αποχώρηση. Εκεί, οι «Μπλε» θα ψηφίσουν την Ελευθερία Ελευθερίου, ενώ ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος έχει κερδίσει την ατομική ασυλία, θα δώσει την ψήφο του στην Έλενα Κρεμλίδου, κάτι που θα ξαφνιάσει και θα σοκάρει τον Τζέημς.

Έτσι, λοιπόν, οι τρεις παίκτριες που θα είναι υποψήφιες προς αποχώρηση γι' αυτή την εβδομάδα στο «Survivor 4» είναι η Βαλέρια Χοψονίδου, η Έλενα Κρεμλίδου και η Ελευθερία Ελευθερίου.

Βαλέρια ΧοψονίδουSurvivor 4αποχώρησηSurvivorΕλευθερία Ελευθερίου