Τηλεόραση|03.02.2021 21:44

«Να μην ανοίξω το στόμα μου»: «Τα βάζει» με τον Αλέξη η Ελευθερία Ελευθερίου στο Survivor

Newsroom

Ήρθε η στιγμή που πολλοί περίμεναν. Η μπλε ομάδα θα κληθεί για πρώτη φορά μέσα στο φετινό «Survivor» να αποχωριστεί έναν παίκτη. Συγκεκριμένα μία παίκτρια αφού υποψήφιες προς αποχώρηση σήμερα Τετάρτη (3/2) είναι οι Βαλέρια Χοψονίδου, η Ελευθερία Ελευθερίου και η Έλενα «Μαριπόζα» Κρεμλίδου. Απόψε οι Μπλε και οι Κόκκινοι μπαίνουν στο στίβο μάχης για το έπαθλο επικοινωνίας. Όλοι έχουν ανάγκη να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους και στο τρέιλερ βλέπουμε την Άννα Μαρία Βέλλη να μιλάει συγκινημένα για τον πατέρα της. Φυσικά και όσοι παίκτες έχουν παιδιά, το κίνητρό τους για να παίξουν καλύτερα στο σημερινό αγώνισμα είναι πιο ισχυρό.  

Το spoilers λένε ότι το σερί της κόκκινης ομάδας δεν θα συνεχιστεί. Στο τρέιλερ βλέπουμε μια ένταση ανάμεσα στον Αλέξη Παππά και την Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία στο συμβούλιο του νησιού - διαφωνώντας με τις απόψεις της ομάδας της περί «υποομάδας» με Μαριπόζα και Βαλέρια - έβγαλε επιδεικτικά την μπλε μπαντάνα της και είπε ότι θα τη φοράει μόνο στον στίβο μάχης. Ο Αλέξης είπε ειρωνικά για Ελευθερία: «Σαν να ξαναμπαίνει το παιχνίδι μετά από 15 χρόνια και ξαφνικά πετάει και τη φανέλα έβγαλε και τη μπλε μπαντάνα...». Η Ελευθερία Ελευθερίου ακούγεται να λέει: «Ο Αλέξης είναι όπου του φυσάει ο άνεμος και όπου βλέπει δυνατούς. Το ίδιο έκανε και με την κόκκινη ομάδα».  

Η Ελευθερία Ελευθερίου λέει ότι: «Δεν υπάρχει λόγος να ανοίξω το στόμα μου, αν ανοίξω το στόμα μου θα μπουν πολλοί στον λάκκο τους. Και κανένας να μη μου λερώσει το όνομά μου». Η τραγουδίστρια που είναι προτεινόμενη για αποχώρηση φαίνεται να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. 

Την ίδια στιγμή οι δύο νέοι παίκτες - Καρολίνα και Ηλίας - έχουν αλλάξει την ψυχολογία της κόκκινης ομάδας, που παίρνει νίκες και νιώθει όλο και πιο δυνατή . Ο Ηλίας Μπόγδανος είναι ο frontman της pop-rock μπάντας, INCO. Είναι πολύ γυμνασμένος και αθλητικός. Έχει ασχοληθεί έξι χρόνια με την πυγμαχία και ήταν τέσσερα χρόνια τριαθλητής. Λατρεύει το ποδήλατο και έχει αγωνιστεί στο απαιτητικό Ironman Triathlon. Ο ίδιος μπήκε στο Survivor για να αποδείξει στον εαυτό του ότι δεν είναι εξαρτημένος από κανένα υλικό αγαθό και ότι μπορεί να ζήσει χωρίς το κινητό του.  Η 31χρονη γυμνάστρια Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα από το Τορόντο και το... Λουτράκι έχει νικήσει σε όλες τις αναμετρήσεις και έχει φέρει έναν αέρα δύναμης στην κόκκινη ομάδα.

Tα spoiler που κυκλοφορούν αναφέρουν ότι η Ελενα Μαριπόζα Κρεμλίδου είναι η παίκτρια που φαίνεται ότι θα αποχωρήσει. Πάντως στην άτυπη ψηφοφορία της εκπομπής «Ευτυχείτε!» η Ελευθερία Ελευθερίου ήταν η λιγότερο δημοφιλής από τις τρεις υποψήφιες - κάτι που μένει να αποδειχθεί, απόψε το βράδυ με την «μπλε» αποχώρηση στο «Survivor 4».

Αλέξης ΠαππάςSurvivor 4SurvivorΒαλέρια ΧοψονίδουΕλευθερία Ελευθερίουαποχώρηση