Τηλεόραση|04.02.2021 18:21

Survivor 4: Αποχώρησε η Βαλέρια Χοψονίδου - Τα spoiler για Μαριπόζα και η συγγνώμη του Τριαντάφυλλου

Newsroom

«Αφού αυτό αποφάσισε ο κόσμος. Θα γυρίσω πάλι πίσω στην οικογένειά μου. Αν και δεν το έζησα πολύ, είμαι χαρούμενη που έστω και αυτό το λίγο είδα πώς είναι. Με την Ελευθερία ήρθαμε κοντά. Αλλά θα μου λείψουν όλα τα παιδιά» είπε η Βαλέρια Χοψονίδου και αποχώρησε από το «Survivor 4», αφήνοντας πίσω της τις άλλες δύο συνυποψήφιες, την Ελευθερία Ελευθερίου και την Έλενα «Μαριπόζα» Κρεμλίδου. Η μπλε ομάδα ξαναγύρισε στις νίκες και η κόκκινη ομάδα στερήθηκε την ευκαιρία να επικοινωνήσει με αγαπημένα πρόσωπα από την Ελλάδα. 

Η Ελευθερία Ελευθερίου έχει απομονωθεί στην παραλία - Ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor;

Τα spoilers από χθες το πρωί που μιλούσαν για αποχώρηση της Μαριπόζα ήταν λανθασμένα, αφού από το παιχνίδι έφυγε η πιο καινούργια παίκτρια της μπλε ομάδας, η οποία κατηγορήθηκε ότι έχει προσχωρήσει στην υποομάδα που αποπειράθηκε να φτιάξει η Κρεμλίδου (σύμφωνα με τα αγόρια των μπλε!). Μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια ήταν ότι ο Τζέημς, ένας παίκτης που το κοινό έχει συνηθίσει να «ξεσπαθώνει» στα συμβούλια του νησιού, χθες (4/2) έμεινε απολύτως εκτός... θέματος. Το Twitter σχολιάζει ότι οι νέοι παίκτες που μπήκαν στο παιχνίδι έχουν αποκαλύψει στους «έγκλειστους» του Αγίου Δομίνικου όλες τις απόψεις του ελληνικού κοινού για το «Survivor 4» - κάτι που ίσως εξηγεί τη μεταστροφή της συμπεριφοράς ορισμένων παικτών.

Η Βαλέρια Χοψονίδου αναχώρησε από την Ελλάδα για το «Survivor 4» με ένα και μόνο μότο: «Μην το βάζεις ποτέ κάτω!» αλλά δεν κατάφερει να προχωρήσει στο ριάλιτι επιβίωσης. Η μελαχρινή καλλονή γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, είναι σχεδιάστρια αθλητικών ρούχων και είναι αδελφή της Ολυμπίας Χοψονίδου. 

Την Έλενα «Μαριπόζα» Κρεμλίδου υπέδειξε υποψήφια προς αποχώρηση  ο Νίκος Μπάρτζης, που απέκτησε την ατομική ασυλία, ενώ οι κατηγορίες της ομάδας των μπλε προς το πρόσωπό της και προς την Ελευθερία Ελευθερίου φούντωσαν το βράδυ στην καλύβα μετά το αγώνισμα και πριν το συμβούλιο του νησιού.

Κατηγορίες εκατέρωθεν, «μου είπες σου είπα», και μία Άννα Μαρία Βέλλη έξαλλη για πράγματα που είπε η Ελευθερία Ελευθερίου στον Αλέξη Παππά. Η Ελευθερίου δεν φορούσε την μπλε μπαντάνα στο συμβούλιο, όπως είχε ήδη δηλώσει, Ο Αλέξης Παππάς είπε ότι η Ελευθερία επανειλημμένως τον είχε προσεγγίσει τόσο τον ίδιο όσο και τον Πάνο Καλλίδη για να κατηγορήσει την Άννα Μαρία - με την οποία να θυμίσουμε ότι ήταν «κολλητές» στην παραλία των Διάσημων.

Η Ελευθερία του αντιγύρισε ότι είναι προδότης. Λίγο νωρίτερα οι παίκτες της μπλε ομάδας είδαν μηνύματα επικοινωνίας από την Ελλάδα, αφού κέρδισαν τον αγώνα με έπαθλο την επικοινωνία. Η συγκίνηση και τα δάκρυα ήταν κάτι αναμενόμενο.

Η ομάδα του Τζέημς Καφετζή ήταν καλύτερη στον στίβο μάχης όπου οι παίκτες έπρεπε να περάσουν εμπόδια που είχαν τοποθετηθεί ψηλά, πατώντας σε κινούμενα «σκαλιά» που μετακινούσαν οι συμπαίκτες τους μπροστά στα πόδια τους. Ένα αγώνισμα ισορροπίας, δύναμης και γρηγοράδας που δεν κατάφεραν να κερδίσουν οι κόκκινοι με την Ανθή Σαλαγκούδη να πέφτει πάνω στον Τριαντάφυλλο.

Ο «αδυνατισμένος» Τριαντάφυλλος δεν κατάφερε τελικά να μιλήσει με τη σύζυγό του, αλλά της έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα «Συγγνώμη ξέρεις εσύ» μέσα από την κάμερα του «Survivor 4». 

Survivor 4ΤριαντάφυλλοςSurvivorΕλευθερία ΕλευθερίουΒαλέρια Χοψονίδου