Τηλεόραση|08.02.2021 19:48

Survivor 4: Οι παίκτες στα όρια των αντοχών τους και το «σερί» των κόκκινων

Newsroom

«Αμα είσαι τόσο μυγιάγγιχτος δεν είσαι στο σωστό παιχνίδι. Εδώ είμαστε το Survivor. Άμα δεν το έχετε καταλάβει αυτό καλύτερα να πάτε σπίτια σας» ακούγεται να λέει στο τρέιλερ ο Αλέξης Παππάς της μπλε ομάδας προς τον πάγκο της «Κόκκινης» ομάδας για τα παράπονα σε σχέση με τη συμπεριφορά των «Μπλε» την ώρα του αγωνίσματος της Δευτέρας (8/2).

Πρώτος αγώνας ασυλίας απόψε στο «Survivor 4» με έναν περίπλοκο στίβο μάχης που απαιτεί ταχύτητα και δύναμη. Η Ελευθερία Ελευθερίου παραμένει απομονωμένη από την «Μπλε» ομάδα, ενώ οι «Κόκκινοι», που έχουν ενισχυθεί από νέους παίκτες, «πετάνε» προς τις νίκες.

Διαβάστε ακόμα: Survivor 4: Πάρτι για τους Κόκκινους - Μαριπόζα και Σαλαγκούδη λιποθύμησαν από την πείνα

Οι φωνές του νέου παίκτη της μπλε ομάδας, του γεωπόνου Δημήτρη Μακρόπουλου, ενόχλησαν τους κόκκινους που πήγαν στο συμβούλιο για να εκφράσουν τα παράπονά τους. «Βλέπω συμπεριφορές από ανθρώπους που δεν έχουν συγκροτημένη σκέψη. Σκέφτονται μόνο πώς θα ρίξουν τον αντίπαλο» είπε ο Περικλής Κονδυλάτος για τους μπλε. Η Αννα Μαρία στο συμβούλιο του νησιού κατηγόρησε τον Τριαντάφυλλο «Δεν είσαι τίμιος» και εκείνος αντιγύρισε «Με έβρισε μπροστά στους συμπαίκτες μου, μπροστά σε όλη την Ελλάδα σχεδόν».

Μέσα στην εβδομάδα, σύμφωνα με το spoiler του «Πρωινού», θα έχουμε ντέρμπι ανάμεσα στην ομάδα του Γιώργου Κοψιδά και την ομάδα του Τζέιμς Καφετζή. Ισοπαλία θα έχουν αυτή την εβδομάδα οι ομάδες με μία νίκη στα αγωνίσματα ασυλίας και για τις δύο, γεγονός που θα φέρει πολλές ανατροπές. Αναμένουμε φυσικά και το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας, αλλά τα spoilers για σήμερα (8/2) θέλουν νικήτρια την «Κόκκινη» ομάδα.

SurvivorSurvivor 4Ελευθερία ΕλευθερίουΠερικλής ΚονδυλάτοςΗλίας Μπόγδανος