Τηλεόραση|10.02.2021 08:56

Survivor 4: Η ομάδα που θα κερδίσει την ασυλία και ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Newsroom

Δεύτερος αγώνας ασυλίας και το σίγουρο είναι πως καμία ομάδα δεν θέλει να χάσει στο «Survivor 4». Οι «Μπλε» έχουν ήδη την πρώτη υποψηφιότητα αυτή της Ελευθερίας Ελευθερίου, η οποία ψηφίστηκε από τους περισσότερους συμπαίκτες της. Ωστόσο, ατομική ασυλία από την ομάδα του Τζέιμς κατάφερε να πάρει ο Αλέξης Παππάς.

Η έκβαση του αποψινού αγώνα θα κρίνει πολλά και είναι σίγουρο πως οι εντάσεις δεν θα λείψουν από το συμβούλιο του νησιού, καθώς άλλη μία κόντρα θα ξεσπάσει ανάμεσα στις δύο ομάδες με τον Αλέξη Παππά να λέει στον Τριαντάφυλλο «ότι δεν θέλουμε τσοπάνη», ενώ η ανοιχτή κόντρα ανάμεσα στον Αλέξη και τον Τζέιμς θα συνεχιστεί, με τον ηθοποιό να χαρακτηρίζει «άνανδρο» τον αρχηγό της «Μπλε» ομάδας.

Σύμφωνα με τα spoiler, η ομάδα που θα κερδίσει τη δεύτερη ασυλία είναι η «Κόκκινη» και ο δεύτερος προτεινόμενος για αποχώρηση θα είναι ο Δημήτρης Μακρόπουλος. Ο 30χρονος παίκτης του «Survivor 4» γεννήθηκε στην Αθήνα και μένει μαζί με τον πατέρα του. Έχει σπουδάσει Γεωπόνος στην Αθήνα και αυτή την περίοδο κάνει μεταπτυχιακό στο Business Administration. Μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης επειδή θέλει να κερδίσει το έπαθλο και την αναγνωρισιμότητα. 

ΣΚΑΪΕλευθερία ΕλευθερίουSurvivor 4SurvivorΑλέξης Παππάς