Τηλεόραση|15.02.2021 15:52

Survivor 4: Η ομάδα που χάνει την ασυλία, χάνει και τον έλεγχο - «Μύλος» στο συμβούλιο

Newsroom

Δύσκολος ο σημερινός στίβος μάχης για την κόκκινη και την μπλε ομάδα του «Survivor 4» που θα χρειαστεί να κάνουν πολύ... κουπί για να πάρουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Στο σημερινό (15/2) αγώνισμα οι ομάδες θα κληθούν ανά δυάδες να κάνουν κανό και η δύναμη θα πρέπει να συναντήσει τον συντονισμό και τη γρηγοράδα. Από το ποιος θα πάρει την ασυλία θα προκύψει μία μεγάλη ένταση και διάσπαση στην ομάδα που δεν θα καταφέρει να κερδίσει και θα οδηγηθεί στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσει παίκτη προς αποχώρηση.

Σύμφωνα με τα spoiler οι κόκκινοι κερδίζουν και οι μπλε πάνε στο συμβούλιο για να διώξουν έναν συμπαίκτη τους. Ένα συμβούλιο στο οποίο ο Αλέξης Παππάς συνεχίζει να εκτίθεται, προκαλώντας με τη συμπεριφορά του τους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουνΣοφία και Μαριπόζα είναι ένα βήμα πιο κοντά στην αποχώρηση. Η Σοφία θέλει να παίξει έστω και χωρίς να έχει αποκατασταθεί ο τραυματισμός της στο πόδι και η Μαριπόζα δηλώνει πλήρως αποκαμωμένη. Εάν οι γιατροί δεν επιτρέψουν στη Σοφία να αγωνιστεί θα πρέπει να αποχωρήσει, ενώ η Μαριπόζα φημολογείται ότι θα αποχωρήσει οικειοθελώς γιατί πλέον δεν αντέχει άλλο την κακουχία του ριάλιτι.

Κάποιοι παίκτες πλέον δεν μπορούν να συνυπάρξουν με τον διπλανό τους και το κλίμα στις παραλίες έχει βαρύνει επικίνδυνα. Ο Αλέξης και ο Chris λόγω ποινής (επειδή εξαφανίστηκαν για πολλές ώρες και πήγαν να βρουν φαγητό σε κοντινό ξενοδοχείο) δεν θα φάνε για δύο συνεχόμενες φορές, ενώ ο καβγάς του Παππά με την Άννα Μαρία Βέλλη έχει δημιουργήσει πολύ αρνητικές εντυπώσεις μέσα και έξω από το ριάλιτι.

Ο Περικλής Κονδυλάτος «τα βάζει» και με την Ανθή Σαλαγκούδη, που είναι και το μοναδικό πρόσωπο με το οποίο είχε έρθει κοντά στην κόκκινη παραλία. Ο Περικλής αφού αποκάλεσε «παρηκμασμένους» τον Τριαντάφυλλο και τον Κοψιδά είπε στην κάμερα του Survivor ότι η Ανθή πιστεύει ότι όλα περιστρέφονται γύρω από εκείνη. Η Σαλαγκούδη πάντως είπε ότι του δίνει ελαφρυντικά γιατί δεν είναι καλά, πεινάει πάρα πολύ και αντιδρά σαν μικρό παιδί στο «Survivor 4».

Έλενα Μαριπόζα ΚρεμλίδουSurvivor 4SurvivorαποχώρησηΑνθη ΣαλαγκούδηΠερικλής Κονδυλάτος