Τηλεόραση|16.02.2021 08:18

Survivor 4: Σε πλήρη εξάντληση Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου - Εκτός ριάλιτι

Newsroom

Η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου - σύμφωνα με τα spoilers - έχει αποχωρήσει από την μπλε ομάδα και από τo «Survivor 4» λόγω προβλημάτων υγείας. Στο χθεσινό επεισόδιο (14/2) γύρισε για λίγο στο παιχνίδι, αλλά πριν το αγώνισμα πάλι λύγισε και μεταφέρθηκε στους γιατρούς.

Η παίκτρια της μπλε ομάδας είπε, λίγο πριν τον αγώνα στον οποίο τελικά δεν συμμετείχε: «Δεν είμαι καλά. Βρίσκομαι σε πλήρη εξάντληση. Το γεγονός ότι νοσηλεύτηκα βοήθησε, αλλά πιστεύω ότι είναι τελειωμένη υπόθεση το επίπεδο της ενέργειάς μου. Η ενέργειά μου βρίσκεται στα πατώματα. Προσπαθώ να είμαι όρθια και τώρα. Δεν είμαι καλά. Ζορίζομαι πάρα πολύ. Έχω φτάσει στα όριά μου, τα έχω περάσει δηλαδή μέρες τώρα». Η Μαριπόζα αν και ξεπέρασε κάπως το πρόβλημα της υγείας της βρήκε και «παγωμένη» ανταπόκριση από τους συμπαίκτες της στην μπλε ομάδα κάτι που την απογοήτευσε ακόμα πιο πολύ. 

Η Μαριπόζα είναι 24 ετών και γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Ήρθε στην Αθήνα στα 18 της για να σπουδάσει βιοχημικός. Παράλληλα, της δόθηκε η ευκαιρία να ασχοληθεί με τα social media, αυτή τη στιγμή οι followers της είναι πάνω από 300.000. Έχει συμμετάσχει σε διαδικτυακές εκπομπές, έχει κάνει ραδιόφωνο και έχει πάρει μέρος σε τηλεοπτικές παραγωγές. Επίσης, έχει υπάρξει cheerleader στην Εθνική ομάδα cheerleader. Αν και απολαμβάνει την επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους τα πολλές φορές έχει υπάρξει δέκτης πικρόχολων σχολίων.

Στο «Survivor» πήγε για να νικήσει και να ζήσει σε ακραίες συνθήκες που σε άλλη περίπτωση δεν θα βίωνε ποτέ. Δεν είναι η πρώτη φορά που αποφασίζει να πάει σε ένα ξένο μέρος χωρίς να ξέρει τι θα αντιμετωπίσει. Πριν χρόνια ταξίδεψε στις ΗΠΑ μόνη της για να αναζητήσει επαγγελματικές ευκαιρίες σε Νέα Υόρκη και L.A. Ακραίες συνθήκες έζησε, αλλά μάλλον δεν κατάφερε να επιβιώσει στο ριάλιτι που λέγεται «Survivor 4».

Survivor 4Έλενα Μαριπόζα ΚρεμλίδουSurvivor