Ράδιο Αρβύλα Best of: Άντζελα, εκχιονιστικό στο Κολωνάκι και ο χειρότερος λυκάνθρωπος
NewsroomΤο χιόνι δημιούργησε πολλά προβλήματα, αλλά οι «Ράδιο Αρβύλα» με το «διαφορετικό» δελτίο ειδήσεων, πάντα σε ζωντανή μετάδοση από τηΘεσσαλονίκη, σχολίασαν τα δρώμενα το βράδυ της Τρίτης (16/2) με τον δικό τους μοναδικό τρόπο. Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του με απανωτά έκτακτα δελτία ειδήσεων σχολίασαν με χιούμορ την κακοκαιρία στην Αττική και το εκχιονιστικό μηχάνημα στο Κολωνάκι, παρουσίασαν πλάνα από τη νέα θεατρική παράσταση της Άντζελας Δημητρίου και παρουσίασαν τη χειρότερη όλων των εποχών κινηματογραφική μεταμόρφωση σε λυκάνθρωπο.
Οι Ράδιο Αρβύλα για ένα ακόμη βράδυ χάρισαν άφθονες στιγμές γέλιου. Δείτε μερικά από τα βίντεο που προβλήθηκαν στους Ράδιο Αρβύλα:
Κατά ριπάς τα έκτακτα δελτία για την εξέλιξη της κακοκαιρίας υπό την χιουμοριστική οπτική των Ράδιο Αρβύλα.
Μετά τον κορονοϊό, όταν ανοίξουν τα θέατρα, αναμένουν οι Ράδιο Αρβύλα τη λαίδη του ελληνικού πενταγράμμου Άντζελα Δημητρίου όπως δεν την έχουμε ξαναδεί.
Οι Ράδιο Αρβύλα παρουσιάζουν από τον ταϋλανδέζικο κινηματογράφο την χειρότερη μετατροπή ανθρώπου σε λυκάνθρωπο που έχει γίνει ποτέ
- Ο Τραμπ σε αναζήτηση «στρατηγικής εξόδου» από το Ιράν - Γιατί φουντώνει η ανησυχία στον Λευκό Οίκο
- «Θέλω να φύγω όμορφα»: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο έπειτα από 601 ημέρες αναμονής
- «Δεν σταμάτησαν να κλαίνε»: Συγκινεί η 82χρονη Σοφία Ρωμνάκη που παρέλασε στη Ρόδο για την 25η Μαρτίου
- Η εξαφάνιση της Σέριλ Γκρίμερ: Ο απαγωγέας της οδηγείται στη δικαιοσύνη 56 χρόνια μετά