Τηλεόραση|17.02.2021 20:54

Survivor 4 αποχώρηση: Ο Περικλής Κονδυλάτος μπήκε στο παιχνίδι γιατί του αρέσουν οι ανατροπές

Newsroom

Μπλε και Κόκκινοι μετά το χθεσινό αγώνα ασυλίας  έχουν ίσες πιθανότητες να αποχωριστούν ένα μέλος της ομάδας τους. Ο Αλέξης Παππάς, ο Chris Σταμούλης, η Ανθή Σαλαγκούδη και ο Περικλής Κονδυλάτος είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση. Το «Survivor 4» έχει εμπλουτιστεί με ακόμα πιο απαιτητικές δοκιμασίες και μεγαλύτερες προκλήσεις για όλους τους παίκτες. Αλλαγές υπάρχουν και στη διαδικασία της ανάδειξης των υποψήφιων προς αποχώρηση, ενώ το σημαντικότερο ρόλο για μία ακόμα χρονιά έχει το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο με την ψήφο του καθορίζει ποιοι παίκτες παραμένουν στο παιχνίδι.

Το βράδυ της Τρίτης (16/2), η κόκκινη ομάδα του Κοψιδά έχασε και στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, με 10-6 και οδηγήθηκε στο συμβούλιο, όπου μετά την Ανδή Σαλαγκούδη οι παίκτες ψήφισαν τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση. Εκρηκτικές οι συμπεριφορές στο συμβούλιο με τον ανταγωνισμό να έχει αρχίσει να γίνεται πιο σκληρός. Η ήττα είχε σαν αποτέλεσμα να οδηγηθούν ξανά στο συμβούλιο του νησιού με σκοπό να ψηφίσουν ακόμα έναν υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα τους, μαζί με την Ανθή Σαλαγκούδη.

Δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση αναδείχθηκε από την ψηφοφορία της ομάδας ο Περικλής Κονδυλάτος. «Το περίμενα. Δεν έχω αισθήματα για αυτό. Η λογική μου λέει ότι ήταν ένα πολύ λογικό αποτέλεσμα, το οποίο ήταν υπερβολικά αναμενόμενο. Φαίνεται και αριθμητικά το πόσο αναμενόμενο ήταν. Ήταν δεδομένο ότι θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία και δεν υπάρχει λόγος να κάνω τον έκπληκτο. Από τη στιγμή που δεν υπήρχα σε αυτό το σχήμα εξαρχής, έχει σαν λογικό αποτέλεσμα να μην κολλάω και σε αυτό το σχήμα» ανέφερε ο σχεδιαστής κοσμημάτων.

Ποιος είναι ο Περικλής Κονδυλάτος

Ο Περικλής Κονδυλάτος είναι 41 ετών και είναι σχεδιαστής κοσμημάτων. Είναι γνωστός για τις ιδιαίτερες δημιουργίες του στον χώρο του κοσμήματος, που κατά καιρούς έχουν φορέσει αμέτρητοι σταρ, συμπεριλαμβανομένων της Lady Gaga και της Mindy Kaling, οι οποίες κόσμησαν το κεφάλι τους με τις εντυπωσιακές κορώνες του.

Λατρεύει τα κοσμήματα και έχει ταλέντο σε ό,τι και αν κάνει. Επιτυχημένος, ταλαντούχος και απίστευτα ακομπλεξάριστος. Δηλώνει αντισυμβατικός, απαιτεί σεβασμό και δεν ανέχεται την αγένεια. Στο «Survivor» μπήκε γιατί του αρέσουν οι ανατροπές και όλοι ξέρουμε ότι το «Survivor» είναι το παιχνίδι των ανατροπών.

ΣΚΑΪαποχώρησηSurvivor 4SurvivorΠερικλής Κονδυλάτος