Τηλεόραση|21.02.2021 18:26

Ανθή Σαλαγκούδη: Χρησιμοποιούν ξανά την ιδιότητα του πατέρα μου στο Survivor 4

Newsroom

Νέες εντάσεις και καυγάδες φαίνεται πως θα υπάρξουν στο σημερινό επεισόδιο του «Survivor 4». Η εβδομάδα που πέρασε ήταν άκρως επεισοδιακή με δύο αποχωρήσεις. Αρχικά ήταν η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου που έφυγε μόνη της, λόγω των συνεχόμενων προβλημάτων με την υγεία της, ενώ στο τέλος της εβδομάδας έφυγε ο Περικλής Κονδυλάτος, όπως αποφάσισε το τηλεοπτικό κοινό.

Λίγο πριν οδηγηθούν οι παίκτες στον στίβο μάχης, ο Τριαντάφυλλος τα «βάζει» με την Ανθή Σαλαγκούδη και την κατηγορεί ότι δεν βοηθάει και ότι είναι όλη μέρα στην παραλία με μαγιό. «Δεν έχω να απολογηθώ σε κανέναν για τα συναισθήματά μου και για το πώς νιώθω. Γι' ακόμα μία φορά, χρησιμοποιείται η παλιά ιδιότητα του πατέρα μου» ανέφερε με δάκρυα στα μάτια η δημοσιογράφος. Η Σοφία υπερασπίστηκε την Ανθή, με αποτέλεσμα να έρθει σε σύγκρουση με τον Τριαντάφυλλο.

Φίλος της Σαλαγκούδη: «Υπάρχει διαφορά μεταξύ χιούμορ και bullying»

Το πρωί της Κυριακής (21/2), ο Σταμάτης Ορφανούδης, ο οποίος είναι φίλος της Ανθής Σαλαγκούδη, μίλησε στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα» και απάντησε στις κριτικές που δέχεται η παρουσιάστρια στα social media, κάνοντας λόγω για bullying. «Έχω διαβάσει αυτά που γράφονται, κάποια είναι καλά, κάποια είναι κακά και κάποια είναι άθλια. Με έχει προβληματίσει το συγκεκριμένο ζήτημα και για αυτό σήμερα είμαι εδώ. Θέλω να πάρω δημόσια θέση. Υπάρχει μια τεράστια απόσταση ανάμεσα στα καλά και στα κακά σχόλια, στο χιούμορ, στα κακόβουλα και στα κακεντρεχή σχόλια. Δεν συμβαίνει μόνο στην Ανθή, αλλά και σε άλλους παίκτες. Είναι ένας φαινόμενο της εποχής.

Το bullying με προβληματίζει και δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω. Με στεναχωρεί πολύ. Ήθελε να βγει από το comfort zone της και να δοκιμάσει καινούργια πράγματα. Η Ανθή δεν μασάει, αυτοσαρκάζεται και είμαι σίγουρος πως όταν βγει θα γελάσει με τα χιουμοριστικά σχόλια. Κάνει ότι μπορεί και δίνει ότι μπορεί στην ομάδα, είναι ζεν και νομίζω ότι έχει βρει τις ισορροπίες της».

Διαβάστε επίσηςSurvivor 4: «Ζαλίζουν» τα χρήματα που έχουν πάρει οι παίκτες μέχρι σήμερα

Survivor 4bullyingSurvivorΑνθη Σαλαγκούδη