Τηλεόραση|05.03.2021 09:23

Μαριαλένα για Σάκη Κατσούλη: Ήταν το τελευταίο πράγμα που ήθελα να γίνει στο Survivor 4

Newsroom

Δεν έχουν τέλος οι νέες προσθήκες παικτών στο «Survivor 4». Στο σημερινό επεισόδιο, θα «εισβάλλουν» πέντε νέοι παίκτες. Το πρώτο κορίτσι είναι η 26χρονη Νικολέτα Μαυρίδη. Είναι καθηγήτρια πιλάτες και χορεύτρια. Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στο «Dancing with the Stars» ως ντάμα του Βαγγέλη Κακουριώτη. Η δεύτερη κοπέλα είναι η 29χρονη Χριστίνα Kεφαλά. Είναι αθλήτρια και influencer και είχε πάρει μέρος στο «My Style Rocks».

Ο τελευταίος άνδρας που ταξίδεψε για φέτος στον Άγιο Δομίνικο είναι ο 30χρονος Σάκης Κατσούλης που είναι επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη από τη Μπλε ομάδα. Στον Άγιο Δομίνικο ήδη έδω και μέρες βρίσκεται και ο 24χρονος γιος του Νάσου Γαλακτερού, Παύλος.

Διαβάστε επίσης: Ανθή Σαλαγκούδη: Χρησιμοποιούν ξανά την ιδιότητα του πατέρα μου στο Survivor 4

Ο Παύλος Γαλακτερός βρισκόταν στην ομάδα παραγωγής της εκπομπής «Θαλασσόλυκοι», την οποία παρουσίασε μαζί με τον Γιάννη Αποστολάκη και τον Γιάννη Δρυμωνάκο, η Κάτια Ταραμπάνκο στον ΣΚΑΪ. Ο 24χρονος έχει σπουδάσει ηχολήπτης, παίζει μπάσκετ σαν τον πατέρα του και έκανε το ντεμπούτο του ως παρουσιαστής στην εκπομπή «Join Us». Τέλος, θα μπει ένα ακόμα πρόσωπο, του οποίου το όνομα δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό.

Η αντίδραση της Μαριαλένας στην είσοδο του πρώην της, Σάκη Κατσούλη, είναι αυτό που περιμένουν να δουν όλοι. «Σκάνε τρεις καινούργιοι παίκτες. Από εκεί που δεν το περίμενα, τι να πω… Μπήκε ο πρώην μου», ακούγεται να λέει στο τρέιλερ του επεισοδίου, ενώ στη συνέχεια έχει διάλογο με έναν συμπαίκτη της, του οποίου του εξηγεί ότι εκτός από τον πρώην του είναι μαζί και η νυν του: «Αυτή είναι η νυν του, τώρα τα έχουν μαζί».

Μάλιστα, μετά το αρχικό της ξάφνιασμα φαίνεται να λέει η Μαριαλένα στην κάμερα: «Πραγματικά ήταν το τελευταίο πράγμα που ήθελα να γίνει στην προκειμένη φάση. Αναμένω για να δω πως θα εξελιχθούν οι επόμενες ημέρες και αν θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα».

Διαβάστε επίσηςSurvivor 4: «Ζαλίζουν» τα χρήματα που έχουν πάρει οι παίκτες μέχρι σήμερα

Σάκης ΚατσούληςSurvivorΜαριαλένα ΡουμελιώτηSurvivor 4