Τηλεόραση|22.02.2021 17:06

Survivor 4: Καταρρέει η Ελευθερία Ελευθερίου και φεύγει από το συμβούλιο

Newsroom

Πρώτο αγώνισμα ασυλίας για την εβδομάδα στο «Survivor 4» με την Μπλε και την Κόκκινη ομάδα να μπαίνουν στο στίβο μάχης ανανεωμένες από την είσοδο των πέντε νέων παικτών. Στο αγώνισμα της Κυριακής (21/2) το έπαθλο φαγητού κέρδισαν οι μπλε και στο αποψινό επεισόδιο βλέπουμε να έχουν ξεφύγει από κάθε έλεγχο οι αντιπάθειες ορισμένων παικτών. 

Άννα Μαρία Βέλλη και Ελευθερία συνεχίζουν να κοντράρονται έντονα και φαίνεται πως μεταξύ τους έχουν πολλά θέματα να λύσουν. Στο τρέιλερ μάλιστα η Ελευθερία Ελευθερίου φαίνεται να καταρρέει από το κλάμα και ζητάει να βγει από το συμβούλιο καθώς δεν αντέχει την πίεση. Πώς θα αντιδράσουν οι συμπαίκτες της στο ξέσπασμά της; Ο στίβος μάχης έχει έντονο το υγρό στοιχείο και οι νέοι παίκτες που είναι πιο δυνατοί και ξεκούραστοι ίσως κάνουν τη μεγάλη διαφορά για την ομαδική ασυλία.

Στο «Survivor 4» στην μπλε ομάδα μπήκε ο 30χρονος επιχειρηματίας Σάκης Κατσούλης, που είναι και πρώην σύντροφος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και ασχολείται και με το ποδόσφαιρο. Μαζί του στην ίδια ομάδα και η νυν σύντροφός του, η 27χρονη Χριστίνα Kεφαλά, αθλήτρια και influencer, η οποία είχε συμμετάσχει στο «My Style Rocks». Στους μπλε μπήκε ακόμη ένας παίκτης, ο 37χρονος Κρητικός Γιώργος Ταβλαδάκης, ο οποίος προέρχεται από το χώρο της εστίασης.

Στην κόκκινη ομάδα μπήκαν η 26χρονη Νικολέτα Μαυρίδη, καθηγήτρια πιλάτες και επαγγελματίας χορεύτρια την οποία είχαμε δει στο «Dancing with the Stars» ως ντάμα του Βαγγέλη Κακουριώτη, και ο 23χρονος γιος του γνωστού μπασκετμπολίστα Νάσου Γαλακτερού, Παύλος. 

Ο Παύλος Γαλακτερός βρισκόταν στην ομάδα παραγωγής της εκπομπής «Θαλασσόλυκοι», την οποία παρουσίασε μαζί με τον Γιάννη Αποστολάκη και τον Γιάννη Δρυμωνάκο, η Κάτια Ταραμπάνκο στον ΣΚΑΪ. Ο 24χρονος έχει σπουδάσει ηχολήπτης, παίζει μπάσκετ σαν τον πατέρα του και έκανε το ντεμπούτο του ως παρουσιαστής στην εκπομπή «Join Us».

Διαβάστε επίσης: Survivor: 5 νέοι παίκτες και ο Τριαντάφυλλος για Σαλαγκούδη - Τη βοηθάει ο πατέρας της ο υπουργός

SurvivorSurvivor 4Ελευθερία ΕλευθερίουΆννα Μαρία Βέλλη