Τηλεόραση|27.02.2021 13:12

House of Fame: Λατρεία για Φουρέιρα και Καίτη Γαρμπή - 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Newsroom

Πρεμιέρα έκαναν το βράδυ της Παρασκευής (26/2) τα live του «House of Fame» με τους μαθητές της μουσικής ακαδημίας να «βουτούν» στα βαθιά και τρεις από τους δέκα επτά να βγαίνουν υποψήφιοι προς αποχώρηση. Η Ελένη Φουρέιρα και η Καίτη Γαρμπή αποθεώθηκαν στα social media, ενώ στο εισαγωγικό τραγούδι είδαμε οκτώ διαγωνιζόμενους να ανεβάζουν την αυλαία του πρώτου live.

Η έναρξη του live concert έγινε με την εμφάνιση των οκτώ μαζί με την εκθαμβωτική Ελένη Φουρέιρα σε ένα medley από: Κ. Αργυρό/Ν. Θεοδωρίδου/Μέλισσες/Destiny’s Child/Ε. Φουρέιρα.  H Ελένη Φουρέιρα έκανε μια εντυπωσιακή ολόχρυση εμφάνιση και χαιρέτισε την κριτική επιτροπή. Ξεκίνησε με τον Γιάννη Πλούταρχο, συνέχισε με την εντυπωσιακή Καίτη Γαρμπή, τον Γιώργο Αρσενάκο και τελείωσε με τον συνθέτη των μεγάλων επιτυχιών, Φοίβο. Οι κριτές είναι εκείνοι που θα αξιολογήσουν με την εμπειρία και τον μοναδικό τους τρόπο τις εμφανίσεις των σπουδαστών.

Διαβάστε επίσης: House of Fame πρεμιέρα: Τα βιογραφικά των παικτών και τα πρώτα πλάνα μέσα από το σπίτι

Όπως αποκάλυψε η Ελένη Φουρέιρα αυτή την εβδομάδα πρόεδρος της επιτροπής είναι η Καίτη Γαρμπή. Στη συνέχεια οι σπουδαστές ερμήνευσαν μεμονωμένα στη σκηνή το τραγούδι πάνω στο οποίο δούλεψαν με τους καθηγητές τους όλη την προηγούμενη εβδομάδα.

Μετά το πέρας της βραδιάς υποψήφιοι προς αποχώρηση βρέθηκαν οι: Έλενα Ροϊνού, Στέφανος Πιτσίνιαγκας και Άλεξ Μαντή. Η Έλενα είχε ψηφιστεί νωρίτερα από τους συμπαίκτες και έτσι της αφαιρέθηκαν 4 βαθμοί από τη συνολική βαθμολογία της κριτικής επιτροπής. Το τηλεοπτικό κοινό θα έχει μία ολόκληρη εβδομάδα για να στηρίξει με την ψήφο του τον αγαπημένο του σπουδαστή κρατώντας τον μέσα στην Ακαδημία.

Κάθε Παρασκευή βράδυ σε ζωντανή σύνδεση με την Ακαδημία οι καθηγητές θα δίνουν το δικό τους σχόλιο στις εμφανίσεις που θα παρακολουθούν. Η κριτική επιτροπή όμως θα είναι εκείνη που θα κάνει την τελική αξιολόγηση. Μία σημαντική λεπτομέρεια που μπορεί να κάνει τη διαφορά είναι το ό,τι από την τελική βαθμολογία θα αφαιρεθούν τέσσερις βαθμοί από τον σπουδαστή που θα έχει ψηφιστεί αρνητικά από τους συγκάτοικούς του.

Ένας από τους νεαρούς σπουδαστές του «House of Fame» που ξεχώρισε ήταν ο Θέμης, ο οποίος εμφανίστηκε στη σκηνή ως «Holly Grace». Πρόκειται για την drag περσόνα που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια, και με αυτή παρουσίασε στην κριτική επιτροπή το κομμάτι του Αττίκ, «Ζητάτε να σας πω». «Συγχαρητήρια! Εγώ είμαι θαυμάστρια έτσι κι αλλιώς και θέλω να στο πω! Καλωσήρθες στο House of fame, Holly Grace» τόνισε η Ελένη Φουρέιρα μόλις ολοκλήρωσε ο Θέμης την ερμηνεία του.

«H Holly Grace είναι η drag persona του Θέμη. Είναι η μούσα του. Είναι μία γυναίκα η οποία έχει πάρει την έμπνευση για να δημιουργηθεί από την μητέρα μου και από άλλες γυναίκες πρότυπα στη ζωή μου. Ήρθε στη ζωή μου πριν από σχεδόν πέντε χρόνια για να μου δώσει δύναμη σαν μια άλλη μητέρα, σαν μια άλλη κολλητή, σαν μια άλλη αδελφή, σαν μια άλλη μούσα. Και έχει και πάρα πολλές όψεις η Holly» τόνισε ο Θέμης στο πρώτο live του «House of Fame».

House of FameαποχώρησηΕλένη ΦουρέιραΚαίτη Γαρμπή