Τηλεόραση|27.02.2021 13:37

Πρεμιέρα για Βινύλιο την Τσικνοπέμπτη αμέσως μετά τους Ράδιο Αρβύλα

Newsroom

Με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο σχολίασαν την επικαιρότητα το βράδυ της Παρασκευής, 26 Φεβρουαρίου, οι «Ράδιο Αρβύλα» μέσα από το μοναδικό τους δελτίο ειδήσεων σε ζωντανή μετάδοση από τη Θεσσαλονίκη. Οι «Ράδιο Αρβύλα» για ένα ακόμη βράδυ χάρισαν άφθονες στιγμές γέλιου, αλλά είχαν και μία έκπληξη για το τηλεοπτικό κοινό του OPEN.

Πριν από το Νο1 του «top επικαιρότητας», ο Αντώνης Κανάκης πήρε τον λόγο και αποκάλυψε ότι η μουσική εκπομπή «Βινύλιο» επιστρέφει και μάλιστα αυτό θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη, Τσικνοπέμπτη, στις 4 Μαρτίου στις 21:00.

«Ξεκινάει το Βινύλιο, θα είναι αυτήν την Πέμπτη στις 9 το βράδυ. Θα είναι Τσικνοπέμπτη και θα είναι μια τελείως διαφορετική εκπομπή. Θα κάνουμε ένα πάρτι μέσα στο σκηνικό. Ντυθείτε κι εσείς βάλτε τις στολές σας στο σπίτι» , είπε ο παρουσιαστής και συνέχισε:«Δεν έχει ξαναγίνει. Θα βγάλουμε δύο ζωντανές εκπομπές, back to back. Η μία μετά την άλλη. Θα φύγουμε από το σκηνικό των Αρβύλα και θα πάμε δίπλα για το Βινύλιο. Θα γιορτάσουμε την Τσικνοπέμπτη  και τα γενέθλια του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Διαβάστε επίσης: Ράδιο Αρβύλα Best of: Κούγιας και Τσακ Νόρις, battle of the couples αλλιώς και ο αφρικανός σχολιαστής

βινύλιοOpen TVΡάδιο ΑρβύλαΑντώνης Κανάκης