Τηλεόραση|01.03.2021 13:56

Survivor 4: Η Άννα Μαρία Βέλλη «τα βάζει» με τον Μπάρτζη που την «πρόδωσε»

Newsroom

Η ήττα της μπλε ομάδας που δεν χάρηκε τις μπριζόλες του επάθλου της Κυριακής (28/2) έφερε φαγούρα και γκρίνια στην ομάδα του James Καφετζή στο «Survivor 4». Το παράπονο της Άννας Μαρίας Βέλλη για τον Νίκο Μπάρτζη και τους Μπλε έφερε δάκρυα στα μάτια της, ενώ η νέα παίκτρια Χριστίνα έκανε μια αποκάλυψη. 

Η Χριστίνα είπε ότι πρόσεξε πως κάποιες μερίδες φαγητού στη μοιρασιά που κάνει η Αννα Μαρία ήταν παραφουσκωμένες, κάτι που μοιράστηκε με την ομάδα. Η Άννα Μαρία είπε ότι κανένας δεν πήρε θέση για να την υπερασπιστεί - ούτε καν ο Μπάρτζης με τον οποίο έχουν έρθει πιο κοντά και ο Αλέξης Παππάς είχε πει ότι «κάτι τρέχει μεταξύ τους». Όλα δείχνουν ότι το κρέας θα δυναμώσει την κόκκινη ομάδα που θα πάει στο συμβούλιο με αέρα υπεροχής. 

Διαβάστε επίσης: Για τέταρτη φορά μπαμπάς ο Γιώργος Λιανός - Τι θα γίνει με το Survivor

Σοφία, Τριαντάφυλλος και Κρις κάνουν επίθεση στον Τζέημς Καφετζή που «το παίζει ενωτικός», ενώ η Σοφία θα αναφέρει ξεκάθαρα: «Τρίζει η καρέκλα του πρίγκιπα Τζέημς». Στο Συμβούλιο του νησιού ο James Καφετζής, που από κάποιους θεωρείται αρχηγός της Μπλε ομάδας, θα βρεθεί στο επίκεντρο της συζήτησης. Τον αναγνωρίζουν ως αρχηγό οι νέοι παίκτες της μπλε ομάδας ή μήπως ήρθε η στιγμή κάποιος να τον διαδεχθεί; Ίσως ο Σάκης Κατσούλης να είναι ο επόμενος επικεφαλής!

SurvivorSurvivor 4Άννα Μαρία Βέλλη