Τηλεόραση|02.03.2021 08:43

Survivor 4: Συμπεριφορές που «ανάβουν φωτιές» και ο πρώτος υποψήφιος

Newsroom

Οι εντάσεις στη μπλε ομάδα συνεχίζονται με την Άννα Μαρία Βέλλη να νιώθει πως οι δικοί της άνθρωποι δεν την υπερασπίζονται όσο χρειάζεται. Ένας σχετικά μικρός στίβος μάχης, αλλά με πάρα πολλά εμπόδια και αυξημένο δείκτη δυσκολίας περιμένει σήμερα τις δύο ομάδες για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας στο «Survivor 4».

Οι αρχηγικές τάσεις του Τζέημς Καφετζή, ενός παίκτη που έχει πολύ υψηλά στατιστικά απόδοσης στο ριάλιτι επιβίωσης και η συμμαχία του με τον Νίκο Μπάρτζη έχουν σηκώσει «θύελλες» στους Μπλε. Ο ίδιος, μάλιστα, θα βρεθεί στο επίκεντρο του συμβουλίου, μετά την ήττα της ομάδας του. Παράλληλα, πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή την εβδομάδα θα παίξει και ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος πιθανώς θα ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του αν η μπλε ομάδα δει μόνο ήττες.

Διαβάστε επίσης: Περικλής Κονδυλάτος: Δεν θέλω να βρίσκομαι κάπου που δεν με θέλουν, όπως η Ανθή

Ωστόσο, τον Αλέξη Παππά στηρίζει ο Κρις Σταμούλης (ο οποίος επίσης κινδυνεύει με αποχώρηση). Θυμίζουμε ότι οι δύο παίκτες το έσκασαν πρόσφατα από την παραλία και πήγαν να βρουν φαγητό σε κοντινό ξενοδοχείο, όπου τους έπιασαν και τους επέβαλλαν ποινή να μην μπορούν να απολαύσουν δύο φορές έπαθλα φαγητού. Παράλληλα, οι συμπαίκτες της Ελευθερίας Ελευθερίου έχουν νευριάσει μαζί της, καθώς την έχουν κατηγορήσει ότι άλλαξε… στρατόπεδο, γιατί η τραγουδίστρια μιλούσε πριν από μερικές μέρες χαλαρά στην παραλία με τον Αλέξη Παππά και δεν στήριξε «όσο έπρεπε» τα λεγόμενα της Αννας Μαρίας Βέλλη

Οι συμπαίκτες της Ελευθερίας αναφέρουν πως τους πρόδωσε και εκείνη δήλωσε «Βαριέμαι». Ελευθερία και Αλέξης είχαν έρθει πιο κοντά όταν ήταν και οι δύο στην ομάδα των Διάσημων, αλλά ο Αλέξης ισχυρίστηκε ότι η παίκτρια τον πλησίαζε για να τον μανιπουλάρει στις ψηφοφορίες.

Ποιος είναι ο Αλέξης Παππάς

Ο Αλέξης Παππάς είναι 34 ετών και είναι ηθοποιός. Όταν τελείωσε το σχολείο άρχισε να δουλεύει ως ηλεκτρολόγος, ενώ αργότερα στη ζωή του προέκυψε το μόντελινγκ. Σίγουρα τότε δεν μπορούσε να φανταστεί πως λίγα χρόνια αργότερα θα μεσουρανούσε στις πασαρέλες κορυφαίων οίκων μόδας του Μιλάνου, του Παρισιού και της Νέας Υόρκης. Μέσα από το μόντελινγκ έκανε διαφημιστικά για την τηλεόραση και ήρθε σε επαφή με την κάμερα.

Παράλληλα με το μόντελινγκ στην Αμερική, σπούδασε υποκριτική, ενώ πρωταγωνίστησε και σε ταινία μικρού μήκους στη Γουατεμάλα. Στην Ελλάδα τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά «8 λέξεις» στον ΣΚΑΪ. Στο «Survivor» πήγε γιατί θέλει ο κόσμος να γνωρίσει τον πραγματικό Αλέξη και όχι έναν ρόλο.

Διαβάστε επίσης: Για τέταρτη φορά μπαμπάς ο Γιώργος Λιανός - Τι θα γίνει με το Survivor

Αλέξης ΠαππάςΕλευθερία ΕλευθερίουΣΚΑΪSurvivorΚρις ΣταμούληςSurvivor 4