Τηλεόραση|03.03.2021 07:46

Survivor 4: Το ξέσπασμα του Αλέξη Παππά και οι επόμενοι 2 υποψήφιοι

Newsroom

Μετά την απώλεια της πρώτης ασυλίας και τις εντάσεις η διάσπαση μέσα στην Μπλε ομάδα είναι «στα κόκκινα» στο «Survivor 4» της Τρίτης (02/03). Το χθεσινό Συμβούλιο ανέδειξε τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, τον Κρις Σταμούλη και στο αποψινό επεισόδιο λίγος πριν τον δεύτερο αγώνα ασυλίας Κρις Σταμούλης και Αλέξης Παππάς παίρνουν μία πολύ σημαντική απόφαση που θα στοιχίζει πολύ στους Μπλε.

«Με θεωρούν τόσο κακό ως άνθρωπο και ως παίκτη που με πουλάνε σε ένα φτηνοπάζαρο κάπου στα άχρηστα στον πάγκο ενός παζαριού. Αυτή η υποτίμηση στο άτομό μου δεν θα τους βγει σε καλό και σύντομα θα πω τον τελευταίο μου λόγο» ακούγεται να λέει στην κάμερα του Survivor ο Αλέξης Παππάς με τον Κρις Σταμούλη να αρνείται να παίξει στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας.

«Αφού με θεωρούν αδύναμο αγωνιστικά σήμερα αποφάσισα να μην αγωνιστώ, δεν θέλω να αγωνιστώ απόψε» είπε ο Κρις Σταμούλης στον στίβο μάχης, ενώ αρνήθηκε και ο Αλέξης να συμμετέχει. «Βρίσκομαι σε πάρα πολύ δύσκολη θέση σήμερα» λέει ο Καφετζής, σημειώνοντας στο συμβούλιο του νησιού ότι όλη η ομάδα έχει συμφωνήσει για τον παίκτη που θα προτείνει για αποχώρηση απόψε από το «Survivor 4».

Σύμφωνα με το spoiler της εκπομπής Ευτυχείτε» η κόκκινη ομάδα δεν χάνει και τον δεύτερο αγώνα ασυλίας, ενώ οι παίκτες που θα προστεθούν στους υποψήφιους είναι o Κρητικός Γιώργος Ταβλαδάκης, ο οποίος προέρχεται από το χώρο της εστίασης και η 29χρονη Χριστίνα Kεφαλά, αθλήτρια και influencer, η οποία είχε συμμετάσχει στο «My Style Rocks». Τελικά, το spoiler δεν επαληθεύτηκε και οι τρεις τελικοί υποψήφιοι είναι Ο Κρις Σταμούλης, ο Αλέξης Παππάς και ο Πάνος Καλλίδης. 

Ο Τζέης Καφετζής που έχει κερδίσει το κολιέ της ατομικής ασυλίας δήλωσε και επέμενε ότι δεν θα ψηφίσει τον Αλέξη αλλά τον πιο δύναμο αγωνιστικά. «Βρίσκομαι σε πάρα πολύ δύσκολη θέση σήμερα» λέει ο Καφετζής, σημειώνοντας στο συμβούλιο του νησιού ότι όλη η ομάδα έχει συμφωνήσει για τον παίκτη που θα προτείνει για αποχώρηση απόψε από το «Survivor 4».

αποχώρησηΑλέξης ΠαππάςΚρις ΣταμούληςSurvivorSurvivor 4