Τηλεόραση|04.03.2021 14:43

Βινύλιο: Πρεμιέρα την Τσικνοπέμπτη αμέσως μετά τους Ράδιο Αρβύλα - Το πρώτο teaser

Newsroom

Το επιτυχημένο «Βινύλιο» επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του OPEN την Τσικνοπέμπτη, στις 4 Μαρτίου στις 21:00. «Θα είναι μια τελείως διαφορετική εκπομπή. Θα κάνουμε ένα πάρτι μέσα στο σκηνικό. Ντυθείτε κι εσείς βάλτε τις στολές σας στο σπίτι» τόνισε ο Αντώνης Κανάκης πριν από λίγες ημέρες στους «Ράδιο Αρβύλα». 

Ο Αντώνης Κανάκης μαζί με όλους τους γνωστούς άγνωστους, έρχονται να πολεμήσουν τον εγκλεισμό με ένα πανελλαδικό τηλεοπτικό τσικνοπάρτυ, γεμάτο μουσική, χορό, ψησίματα, μεταμφιέσεις και φυσικά επικοινωνία με τους τηλεθεατές, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να βγουν στον αέρα της εκπομπής μαζί με την παρέα ή την οικογένειά τους.

Διαβάστε επίσης: Ράδιο Αρβύλα Best of: Οι ερωτικές ταινίες του Κανάκη, το τραγούδι για Κούγια και ο Springsteen στο OPEN

Μη χάσετε απόψε στις 21:00, στο OPEN, αμέσως μετά το ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ, την ολοζώντανη τσικνοπρεμιέρα του ΒΙΝΥΛΙΟΥ. Το «Βινύλιο» είναι νοσταλγία και όνειρα, είναι ρεαλισμός, είναι το χθες, το σήμερα και το αύριο, είναι παρέα, αθωότητα και μουσική. Άλλοτε χρωματιστό, άλλοτε μαύρο, είναι ζωντανός οργανισμός, φθαρμένος από τη χρήση και γεμάτος ατέλειες, που όμως παράγει τον πιο αληθινό και ζεστό ήχο.

T

«Δεν έχει ξαναγίνει. Θα βγάλουμε δύο ζωντανές εκπομπές, back to back. Η μία μετά την άλλη. Θα φύγουμε από το σκηνικό των Αρβύλα και θα πάμε δίπλα για το Βινύλιο. Θα γιορτάσουμε την Τσικνοπέμπτη και τα γενέθλια του Κυριάκου Μητσοτάκη» είχε αναφέρει ο Κανάκης. Την Τσικνοπέμπτη 4 Μαρτίου στο Open.

Διαβάστε επίσης: Ράδιο Αρβύλα: Πρωτιά στην τηλεθέαση η εκπομπή του Αντώνη Κανάκη τον Φεβρουάριο

Αντώνης ΚανάκηςβινύλιοΤσικνοπέμπτηΡάδιο ΑρβύλαOPEN