Τηλεόραση|03.03.2021 23:31

Survivor 4 αποχώρηση: Ο Chris Σταμούλης μπήκε στο παιχνίδι για να βγει νικητής

Newsroom

Τρεις άντρες είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση από την μπλε ομάδα στο «Survivor 4» γι' αυτή την εβδομάδα. Ο Chris Σταμούλης ήταν ο πρώτος παίκτης που ψήφισαν οι συμπαίκτες του για αποχώρηση, ενώ όπως ήταν αναμενόμενο ο δεύτερος μέσα από την ψηφοφορία της Τρίτης (03/03) ήταν ο Αλέξης Παππάς. Τον Πάνο Καλλίδη «έδωσε» ο Τζέημς Καφετζής.

«Αναμενόμενο. Έχει ακουστεί αρκετά το όνομά μου. Έχω πέσει αγωνιστικά. Περίμενα ότι η ομάδα θα στραφεί σε εμένα. Μπορώ να φανταστώ από πού προέρχονται οι πέντε ψήφοι» είχε αναφέρει μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ο θεσσαλονικιός παίκτης.

Διαβάστε επίσης: Το δίδυμο Κρις - Άλεξ ξεσήκωσε το Τwitter

Στον στίβο μάχης για τη δεύτερη ασυλία, ο Chris Σταμούλης και ο Αλέξης Παππάς - το δίδυμο «φωτιά» - πήραν μία πρωτοφανή απόφαση που σπάνια βλέπουμε στο ριάλιτι επιβίωσης. Αποφάσισαν να μην αγωνιστούν για την ομάδα τους. «Αποφάσισα να μην αγωνιστώ αφού με θεωρούν αδύναμο. Ας αγωνιστεί ο Πάνος Καλίδης που τον θεωρούν καλύτερο αγωνιστικά. Δεν το κάνω εκδικητικά. Είπα ότι αν υπάρξει διάθεση να δημιουργήσουμε μια νέα μπλε ομάδα και να κάνω πίσω, είμαι διατεθειμένος. Αλλά να υπάρξει μια σοβαρή συζήτηση για να βελτιωθούμε, όχι μια επιφανειακή» τόνισε ο Chris. Στην συνέχεια, το λόγο πήρε ο Αλέξης Παππάς ο οποίος συμφώνησε με τον συμπαίκτη του. «Ήταν στοχευμένα αυτά που είπε και δεν θα αγωνιστώ ούτε εγώ σήμερα».

Θυμίζουμε, επίσης, ότι πριν από λίγες ημέρες, οι δύο παίκτες το έσκασαν από την παραλία και πήγαν να βρουν φαγητό σε κοντινό ξενοδοχείο, όπου τους έπιασαν και τους επέβαλλαν ποινή να μην μπορούν να απολαύσουν δύο φορές έπαθλα φαγητού.

Κολλητός Σταμούλη: «Είναι σίγουρο ότι δεν θα φύγει ο Chris από το Survivor»

Ο κολλητός του Chris, Παύλος Λάμπρου, μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για το τι άνθρωπος ακριβώς είναι ο δικηγόρος που βλέπει ο κόσμος στις οθόνες του. «Κοιτάξτε στην αρχή ήταν πιο πολύ ο εαυτός του ο Chris, δηλαδή αυτό που βλέπουμε ότι είναι σοβαρό παιδί, σπάνια γελάει, δύσκολα ανοίγεται σε ανθρώπους. Εν συνεχεία των συνθηκών και αυτού που συνέβη με τα υπόλοιπα παιδιά βγήκε ένας χαρακτήρας ουσιαστικά από αντίδραση φαντάζομαι. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα μείνει, πιστεύω ότι ο κόσμος θα στηρίξει την στάση και αυτού και του Αλέξη. Έτσι πιστεύω εγώ. Αυτό που έχουν προσπαθήσει να παρουσιάσουν τα παιδιά είναι εντελώς λάθος και ο κόσμος βλέπει.

Δηλαδή μας έχουν παρουσιάσει ότι ο Πάνος είναι ένας καλός παίκτης ενώ στατιστικά δεν. Ο κόσμος βλέπει και συμπεριφορές και χαρακτήρες και ψηφίζει και με αυτό αλλά βλέπει και την συμπεριφορά των υπόλοιπων παιδιών απέναντι σε αυτούς τους δύο. Ίσως να μην ήταν σωστή η χθεσινή τους στάση 100% αλλά εγώ κατάλαβα ότι ήθελαν να δείξουν ότι ο Πάνος δεν μπορεί να βοηθήσει όσο αυτοί την ομάδα».

Ποιος είναι ο Chris Σταμούλης

Ο Chris Σταμούλης είναι 32 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες και ύστερα νομική. Έχει ασχοληθεί με πολλά αθλήματα όπως μπάσκετ, στίβο, kick boxing, ενώ τα τελευταία χρόνια τον έχουν κερδίσει τα βάρη και η καλλισθενική γυμναστική. Μπήκε στο «Survivor» γιατί ένιωσε ότι ήρθε η ώρα να πετάξει το κουστούμι και τη γραβάτα, να παλέψει στους στίβους μάχης του παιχνιδιού και να βγει νικητής.

Διαβάστε επίσης: Για τέταρτη φορά μπαμπάς ο Γιώργος Λιανός - Τι θα γίνει με το Survivor

SurvivorαποχώρησηSurvivor 4Αλέξης ΠαππάςΚρις Σταμούλης