Τηλεόραση|05.03.2021 09:19

Survivor 4: Αποχώρησε ο Chris - Εκτός εαυτού η Μαριαλένα φωνάζει «Δεν είστε άντρες»

Newsroom

Μέχρι την... Αθήνα έφτασαν οι φωνές της Μαριαλένας στην παραλία των Μπλε του «Survivor 4», αφού ο τσακωμός της με Νίκο Μπάρτζη και Τζέημς Καφετζή ήταν έντονος και καταλυτικός για τη συνέχεια του παιχνιδιού. Ο δικηγόρος Κρις Σταμούλης ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι και ήταν και ο πρώτος παίκτης που βγήκε στον τάκο για αποχώρηση την περασμένη Κυριακή. Ο δεύτερος ήταν ο Αλέξης Παππάς, ενώ τον Πάνο Καλλίδη, δημιουργώντας την δυσαρέσκεια της ομάδας, «έδωσε» ο Τζέημς. Παράλληλα, η Σοφία αποχώρησε με βαριά καρδιά λόγω του σπασίματος στο πόδι της, ενώ τραυματίστηκε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος εμφανίστηκε στο Συμβούλιο με κολάρο. Οι Μπλε κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας, αλλά η ομάδα έχει διχαστεί χωρίς επιστροφή.

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Επεμβαίνει ο δικηγόρος του Αλέξη Παππά για το συμβόλαιό του

«Αν φύγω θα είναι ο καλύτερος επίλογος. Απέδειξα την αγωνιστικότητά μου και θα το μετανιώσουν αυτό που με ψήφισαν» είπε ο Κρις Σταμούλης στην κάμερα του Survivor πριν το Συμβούλιο και την ανακοίνωση. Η παρεξήγηση στην μπλε παραλία έγινε γιατί ο Τζέημς και ο Νίκος συζήτησαν ότι η Μαριαλένα γνώριζε τον Καλλίδη πριν το παιχνίδι, ενώ κάτι τέτοιο το αρνήθηκε η παίκτρια. Η Μαριαλένα έξαλλη επιτέθηκε σε Νίκο-Τζέημς με τον Σάκη να την υπερασπίζεται ουρλιάζοντας «τέλος» στον Μπάρτζη. Ο Καλλίδης ξεκαθάρισε ότι «απέχω πάρα πολύ από στρατηγικές που μπορούν να διώξουν παίκτες από το Survivor». και ο τραγουδιστής θα σταθεί από εδώ και πέρα απέναντι στον Τζέημς, ο οποίος θα αντιμετωπίσει περίπου όλη την Μπλε ομάδα εναντίον του. «Δεν είστε άντρες» φώναξε η Μαριαλένα σε Νίκο και Τζέημς.

Ο Τζέημς «αδειάζει» τη Μαριαλένα για τον Σάκη 

Ο Τζέημς στο Συμβούλιο αποκάλυψε ότι η Μαριαλένα παραπονιόταν όταν ο Σάκης, ο πρώην σύντροφός της, μπήκε στο παιχνίδι και τότε της είχε πει ότι αν την ενοχλεί τόσο πολύ να ψηφίσουν Σάκη και να αποχωρήσει. Τότε η Μαριαλένα είχε αρνηθεί γιατί δεν ήθελε να είναι υπεύθυνη να φύγει ένας παίκτης με αυτόν τον τρόπο. Η Μαριαλένα το αρνήθηκε και ξεκαθάρισε ότι έχει αποκοπεί από το παρεάκι Τζέημς - Νίκο, γιατί χρησιμοποίησαν πληροφορίες που τους εκμυστηρεύτηκε.

Διαβάστε επίσης: Σάκης Κατσούλης: Νέος παίκτης εισβάλλει στο Survivor 4 - Η στενή σχέση με τη Μαριαλένα

Ο Σάκης πήρε τον λόγο και είπε ότι αφαιρεί το δικαίωμα από κάποιον να τον κρίνει που δεν τον γνωρίζει. «Ήρθα να δω αν αντέξω την πείνα... να γνωρίσω τον Πάνο Καλλίδη που ήταν το όνειρό μου....  Όποιος θέλει να ασχοληθεί με την προσωπική μου ζωή, θα είναι έξω από εδώ, χωρίς κάμερες, χωρίς υπογεγραμμένα συμβόλαια και σίγουρα θα είναι αλλιώς» είπε ο Σάκης.

Ο καβγάς στην παραλία των Μπλε επισκίασε την αποχώρηση του 32χρονου Κρις Σταμούλη που έφυγε χαιρετώντας πρώτα τον κολλητό του τον  Αλέξη και τυπικά την υπόλοιπη ομάδα. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες και ύστερα νομική. Έχει ασχοληθεί με πολλά αθλήματα όπως μπάσκετ, στίβο, kick boxing, ενώ τα τελευταία χρόνια τον έχουν κερδίσει τα βάρη και η καλλισθενική γυμναστική. Μπήκε στο «Survivor» γιατί ένιωσε ότι ήρθε η ώρα να πετάξει το κουστούμι και τη γραβάτα, να παλέψει στους στίβους μάχης του παιχνιδιού και να βγει νικητής. Αλλά η διαδρομή του στο Survivor τελείωσε εδώ!

Διαβάστε επίσης: Survivor 4 αποχώρηση: Ο Chris Σταμούλης μπήκε στο παιχνίδι για να βγει νικητής

Ευτυχώς ο τραυματισμός του Τριαντάφυλλου δεν ήταν κάτι πολύ σοβαρό. Οι συμπαίκτες του έσπευσαν να το πειράξουν με χιούμορ και ο Ηλίας είπε στην κάμερα: «Έχει έρθει και το έχει κάνει θέμα. Θα έπρεπε να παίζει σε σειρές του Φώσκολου. Ήταν πιο light από το δράμα του Τριαντάφυλλου». Και ο Ασημακόπουλος είπε: «Μια το πόδι, μια η μέση, τώρα και ο αυχένας». Viral έγιναν και τα «ελληνικά» του Ατζούν Ιλίτζαλι που παρουσίασε το αγώνισμα μιας και ο Γιώργος Λιάνος βρίσκεται στην Ελλάδα γιατί έγινε πατέρας. Ο Ατζούν επιχείρησε να σπικάρει τις προσπάθειες των παικτών του «Survivor 4» στα ελληνικά - κάτι που αποδείχτηκε δύσκολο! 

Στο «Survivor 4» της Κυριακής είναι σίγουρο ότι θα δούμε τα «απόνερα» από το Συμβούλιο της Τετάρτης (03/03) με τον Τζέημς Καφετζή ιδιαίτερα προβληματισμένο για τη νέα ανατροπή στο παιχνίδι. Μήπως τα λόγια της Σοφίας «τρίζει η καρέκλα του πρίγκιπα Τζέημς» ήταν προφητικά για την αλλαγή δυνάμεων στο ριάλιτι επιβίωσης;

αποχώρησηΚρις ΣταμούληςΜαριαλένα ΡουμελιώτηSurvivor 4SurvivorΤριαντάφυλλος