Τηλεόραση|05.03.2021 13:28

Δάκρυσε ο Άνθιμος Ανανιάδης για τον αξέχαστο Βουτσά - Η εμφάνιση στην ταινία του

Newsroom

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night show» βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (04/03) ο γνωστός ηθοποιός Άνθιμος Ανανιάδης, μαζί με τον διεθνούς φήμης και ελληνικής καταγωγής, ηθοποιό Costas Mandylor (ή αλλιώς Κώστας Θεοδοσόπουλος). Ο ελληνοαυστραλός ηθοποιός έγινε ευρύτερα γνωστός στη σειρά «Picket Fences». Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν για τον αείμνηστο Κώστα Βουτσά και τη συνεργασία τους στην πρώτη ελληνική blockbuster ταινία του Άνθιμου με τίτλο «The Greek Job», στην οποία συμπρωταγωνιστούν.

Διαβάστε επίσης: Μίκης Θεοδωράκης - Άνθιμος Ανανιάδης: Συνεργασία έκπληξη για το «The Greek Job»

Ο Άνθιμος εξήγησε πως στην ταινία συμμετέχει και ο Κώστας Βουτσάς, ενώ περιγράφει με ποιο τρόπο κατάφερε να ολοκληρώσει τα πλάνα της ταινίας μετά τον θάνατο του αξέχαστου βετεράνου του ελληνικού κινηματογράφου. Φανερά συγκινημένος, ο Άνθιμος Ανανιάδης είπε: «Έχουμε πλάνα με τον Κώστα Βουτσά τα οποία θα παίξουν στην ταινία που ετοιμάζουμε. Έχουμε και τη μεγάλη τιμή… Πάντα συγκινούμαι γιατί έγινε (ο θάνατος του Κώστα Βουτσά) μέσα στην όλη πράξη της ταινίας. Εκεί που ετοιμαζόμασταν να κάνουμε μια σκηνή καταστροφής και πήραμε τηλέφωνο, τον πήγαμε στο νοσοκομείο και «έφυγε» μέσα σε έναν μήνα. Είναι τεράστια τιμή, όμως, να είναι το πνεύμα του εκεί».

Και πρόσθεσε: «Χρόνια έλεγα στον Κώστα (σ.σ. Βουτσά) ότι θα κάνω μια ταινία στην οποία θα παίξει τον πατέρα μου και βρέθηκε ένας φίλος μου που ο παππούς του είναι ίδιος ο Κώστας. Είναι 88 χρόνων και παίζει για να μας βοηθήσει να τελειώσουμε τα πλάνα του. Τον ευχαριστώ για όλα. Ήταν ο καλύτερός μου φίλος ο Κώστας».

Άρωμα Χόλιγουντ στο «The 2Night Show», με τον Γρηγόρη να υποδέχεται στο στούντιο της εκπομπής και τον διεθνούς φήμης, και ελληνικής καταγωγής, Costa Mandylor, που μίλησε ελληνικά, για το Χόλιγουντ, τις λαμπερές συνεργασίες του και την πατρική σχέση του με τον Άντονι Κουίν.

«Έχω κάνει 70 ταινίες στην Αμερική. Έφυγα από τα 22 από την Αυστραλία και πήγα στην Αμερική. Έχω συνεργαστεί με τον Άντονι Κουίν. Έλεγε το παιδί μου ο Κώστας. Μπήκα κατά λάθος στο δωμάτιο που ετοιμαζόταν. Μόλις του είπα ότι είμαι από την Ελλάδα. Μου είπε. Έχω ένα νησί εκεί και μου το πήραν αλλά θα το ξαναπάρω. Από τότε γίναμε φίλοι και με είχε σαν γιο του» είπε ο Costas Mandylor.

Ο Άνθιμος Ανανιάδης στην κηδεία του Κώστα Βουτσά, όπου βρέθηκε μαζί με τη μητέρα του και πρώην σύζυγο του Κώστα Βουτσά, Εύη Καραγιάννη, είχε μιλήσει στις κάμερες και είπε δημόσια ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για όλη τη μεγάλη βοήθεια που του πρόσφερε ο σπουδαίος ηθοποιός, ο οποίος τον μεγάλωσε σαν πατέρας.

Μοναχός ο Άνθιμος Ανανιάδης στη νέα του ταινία

Στο τίζερ της ταινίας «The Greek Job» ο Ανανιάδης υποδύεται έναν φυγά, τον Γιάννη Γρηγοριάδη ή αλλιώς Johnny Grik ο οποίος βρίσκει καταφύγιο για τα επόμενα 10 χρόνια στα βουνά του Αγίου Όρους, μετά τη φονική επίθεση της αστυνομίας στο αρχηγείο της Επαναστατικής οργάνωσης «Φοίνικας» το 2010. Τον βλέπουμε μάλιστα και ως μοναχό.

Το φιλμ είναι εμπνευσμένο από την ιστορία της ελληνικής οικονομικής κρίσης, ενώ στο cast ηθοποιών μεταξύ άλλων συμμετέχουν οι: Κώστας Βουτσάς, Rico Simonini, Eric Roberts, Μαρία Κορινθίου, Μιχάλης Μαρκάτης, Ιφιγένεια Μακρή και πολλοί άλλοι νέοι ηθοποιοί. Τη σκηνοθεσία και διεύθυνση φωτογραφίας υπογράφει ο Dragan Nikolic ενώ την οργάνωση παραγωγής ο Τάκης Δημόπουλος και τη μουσική ο σπουδαίος Μίκης Θεοδωράκης.

ταινίαΚώστας ΒουτσάςΆνθιμος Ανανιάδης